Viikonlopun sillisalaatti videoista Megamyyntiin

Perjantai-iltana kävimme leikkimässä uudella lelulla, kypärään kiinnitettävällä videokameralla. Teimme ajolenkin isommalla porukalla ja sen jälkeen istahdimme poikain tallille arvioimaan kuinka hienoille näytimmekään siinä letkassa ajaessamme sekä miettimään kuka teki ja minkälaisen ajovirheen. Nyt JONKUN pitäisi opetella editoimaan videot ja liitämään niihin musiikkia. 

Lauantaina suuntasimme Somerolle tapaamaan muita motoristihenkisiä ihmisiä. Jälleen kerran, tärkeintä ei ollut päämäärä vaan matka -perillä olimme vajaa puolituntia, mutta reissuun saimme kulumaan koko päivän ja kilometrejä mittariin 300. Illalla huomasin, että kamera oli unohtunut sivulaukkuun koko päiväksi.

Sunnuntaiksi täytyi keksiä trippi lähiseudulle, sillä iltapäivällä oli aika palata todellisuuteen ja hakea lastenhuoneissa asuva porukka kotiin. Lähdimme katsastamaan Orimattilassa sijaitsevan Megamyynti Areenan. Mainostavat sitä Suomen suurimmaksi outlet -myymäläksi ja kyllähän se melkoinen jättihalli on. Paikka on edesmenneen Virke Oy:n vanha tehdasrakennus, pala suomalaisen vaatetusteollisuuden historiaa.
Orimattila outlet
Myynnissä oleva tavara on usealta eri valmistajalta ja maahantuojalta, kaikkea löytyy koiranruuasta juhlavaatteisiin. Osa tuotteista on edullisia, osa normaalihintaisia ja osa jonkun verran alennettuja, mutta silti hintavia. Mielestäni sinne ei kannata lähteä varta vasten etsimään jotain tarvitsemaansa vaan ajatuksella "jos löytyisi vaikka jotain kivaa". Meillä mukaan lähti pari ruuanlaittovälinettä, Lumenen ihonsilittämisrasvaa ja viiden euron huppari. 
Virke OY
 
Orimattilasta löytyy myös Maria Drockilan (se ex-missi ja speden pelit -tyttö) kynttiläpaja, jonka tuotoksia kävin ihailemassa. Täytyy sanoa, että ulkona vallinnut helteinen ilma ja kynttilämyymälän talvinen, pimeän ja kylmän mieleen tuova tunnelma olivat pienoisessa ristiriidassa keskenään. Arkisin olisi päässyt seuraamaan myös kynttilän valmistusta, sillä tuotantopuoli on kiinteästi yhteydessä myymälään.
vihreä kynttilä
 Maria Drockila kynttiläpaja Orimattila

Halloween kynttilä

kynttilän valmistus Orimattila
Ilmeisesti olen marmattanut riittävän monta kertaa siitä, että "miks me aina ajetaan kaikkien juttujen ohi eikä ikinä pysähdytä mihinkään ja aina kaikki jää näkemättä" sillä mies koukkaisi kotimatkalla sivutielle ja pisti pyörän parkkiin levähdyspaikalle. Minä siinä ihmettelemään, että mikäs nyt hajosi, kunnes selvisi, että mies oli ihan oma-aloitteisesti bongannut Tönnön silta -kyltin ja todennäköisesti ajatteli, että nyt akka hiljenee, kun sen sinne vie kulttuurinähtävyyttä ihmettelemään. Opastaulusta luimme, että seisoimme Suomen ensimmäisellä kaarisillalla, joka on myös vanhin säilyneistä betonisilloista.
Porvoonjoki

Orimattila nähtävyydet


Kommentit

 1. Mukavan oloinen blogi sulla, kiva sekoitus muotia ja moottoripyöräilyä ja on hienot harrikat sulla ja sun miehellä!

  terv moottoripyöräilyyn hurahtanut tytsy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mukava palaute saa aina niin hyvälle tuulelle :). Kehut pyörien ulkonäöstä kuuluvat kyllä puhtaasti mun miehelleni, joka talven pimeinä tunteina on ne omin pikku kätösin askarrelut tuollaisiksi.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?