Tehohoitoaine hiuksille diy

Erittäin tehokas hoitoaine hiuksille syntyy varsin helposti muutamasta ainesosasta: tarvitset kookosöljyä, sheavoita ja tavallista kaupan hoitoainetta. Aineet sekaisin ja purkkiin. Teen itse tätä hoitoainetta niin, että laitan 1 dl sheavoita ja saman verran hoitoainetta sekä 0,5 dl kookosöljyä. Riittää ainakin minun käytöllä pitkäksi aikaa. Kannattaa annostella hiuksiin varovasti, sillä liian suuri määrä saattaa lässäyttää hiukset. 


tehohoito itse tehty tehohoitoaine kookosöljy sheavoi hoitoaine diy tehohoito tehohoitsikka hiushoitoaine hiushoito iHerb

Sheavoita ja kookosöljyä löytyy ihan normikaupastakin, mutta mä olen tilannut omani iHerbistä, sieltä saa melko edullisia purkkeja ja samalla tilaan sieltä muutkin vitamiinit ja naamarasvat. Postikulutkin ovat erittäin kohtuulliset, painosta ja tilavuudesta riippuen 4-6 $. Kuvassa oleva kookosöljypurkki 450 g löytyy täältä ja sheavoi 200 ml täältä. Jos joku tuolta haluaa tilata, ensimmäisellä kerralla alle 40 $ tilauksesta saa 5 $ alennuksen käyttämällä koodia NUL341. Isommista, yli 40 dollarin tilauksista, alennus on 10 dollaria. Hoitoaineeksi käy mikä tahansa markettituotekin, ei tarvitse olla kovin hoitavaa, sillä teho tulee öljyistä. 


Hoitoainetta, pyyhe päähän ja saunaan!*mainoslinkki

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla