Laukkuostoksilla äijäkaupassa

Moottoripyörällä matkustaessa useamman päivän reissuilla ongelmaksi nousee aina se kuinka saan pakattua kaikki keng...tarpeelliset matkatavarat mukaan. On toki olemassa motskareita, niitä autosta seuraavia, joissa on matkalaukun kokoisia laukkuja useampikin kappale. Mun pyörääni mahtuu ainoastaan lompakko "työkalupakkiin" ja kamera sivulaukkuun. Olen kokeillut kaikennäköisiä säkkivirityksiä ja ommellut parikin erilaista putkikassia. Muotoutuvat kyllä hyvin. kun mustekaloilla kiinni hirttää, mutta perille päästyä kassi on sekaisin kuin seinäkello eikä sieltä löydä mitään ilman, että purkaa koko sisällön ulos. Varsin näppärää, kun tienposkessa etsii hanskoja, jotka aivan varmasti pakkasi juuri tähän sivuun oikealle.

Muiden miehet vie naisensa laukkuostoksille luisvittoneille ja gesseille, minun mieheni vie Varustelekaan. Paikkahan on siis kaikkien äijäkauppojen kuningas. Mutta kylläpä löytyi tarkoitukseensa varsin sopiva pussukka. Tämä oli muistaakseni Ruotsin armeijan lääkärinlaukku. Todella tukeva, vettähylkivä ja hyvän kokoinen. Mitat laukulla on 40x50x20 cm, kyllä tuonne parin päivän tavarat saa tungettua. Merkkilaukusta kaukana, kun armeijan merkkikin on irrotettu. Varusteleka myy armeijan ym. ylijäämätavaraa, mutta tämä laukku ainakin vaikuttaa siltä ettei se ole ollut käytössä aiemmin. Loisto-ostos alle 25 eurolla!

moottoripyörä laukku laukku moottoripyöräilyyn

Laukussa on kuusi lokeroa ja se on tavallaan kaksiosainen, osat ovat kiinni toisissaan keskeltä ylhäältä. En kyllä keksi miksi tuo rako noiden kahden lokerikon välissä, tietääkö kukaan? 

kuljetuslaukku prätkälaukku laukku prätkään

ruotsin armeijan lääkärilaukku lääkärin laukku lokerikkolaukko lokerolaukku

Näköjään kannattaa olla ennakkoluuloton ja etsiä tarvitsemaansa hieman laajemmistakin piireistä, tyytyväinen olen.

Kommentit

  1. Oisko toi väli tuossa laukussa siksi, että sen voi ripustaa vaikka pyöräntankoon tms? T. Maana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tietysti! Mä puusilmäisesti vaan mietin sitä tarakalle laittoa enkä muistanut, että miesten pyörissä on sellaisia omituisia lisäosia. Hyvä Maana :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla