Juhannus(t)aika Tykkimäessä

Jos viet lapset juhannusaattona huvipuistoon, ovat he tyytyväisiä ainakin seuraavan kuukauden. Meidän juhannusperinteeseen on kuulunut jo vuosia aaton vietto jossain huvipuistossa. Kun asuu ympäri vuoden maalla, ei sinne tarvitse erikseen lähteä juhlapyhiä viettämään. Lisäksi juhannuksena huvipuistot ovat varsin tyhjinä lapsiperheistä, joten laitteisiin ei tarvitse ihmeemmin jonotella.


huvipuistolaite liukumäki

Tykkimäki on mukavan pieni, siisti ja kaunis ympäristöltään. Laitemäärältään sitä ei voi verrata isompiin huvipuistoihin, mutta ainakin meidän katras, 10 ikävuoden molemmin puolin, viihtyvät siellä varsin hyvin. Tänäkään juhannuksena paikka ei tuottanut pettymystä vaan laitteisiin pääsi lähes suoraan ilman sen suurempia odotusaikoja. Uutta köysirata-seikkailupuistoa emme käyneet kokeilemassa, sillä se oli ainoa paikka, johon oli pidempi jono.

kouvolapyöräkeinu

kouvola huvipuisto

Tykkimäessä on lisäksi pikkuinen kotieläinpuisto, jossa pääsi harjaamaan lampaita ja rapsuttamaan muutaman viikon ikäisiä syötävän suloisia pikkukilejä. Erikoista paikassa on se, että sinne saa viedä koiria ja niitä näkyi useampiakin. Muut kieppuivat, itse tyydyin kuvaajan ja tavaroiden kantajan rooliin.
kili vuohieläinpuisto lammas

 keinukaruselli


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla