Majoitussuositus Atlantic Roadin lähellä


hyvä hotelli Norja Atlantic road Hustadvika Gjestehus Fræna _

Siitä huolimatta, että edellisessä kirjoituksessani en varsinaisesti kovinkaan mairittelevasti kertonut Atlantic Roadista, pakko kehua majoituspaikkaa, joka sijaitsee sopivasti matkan varrella: Hustadvika Gjestehusista Atlantic Roadille on matkaa vain vajaa 10 km.

Hotelli sijaitsee aivan rannalla, mutta uimiseen sopiva ei kallioinen ranta ole. Maisemien ihailuun ja kävelylenkkien tekoon kyllä varsin mainio ympäristö. Majoitusvaihtoehtoja oli erillisessä rakennuksessa sijaitsevista apartementostyyppisistä, omalla sisäänkäynnillä varustetuista huoneista mökkimajoitukseen. Vierailuhetkellä kaikki mökit olivat varattuja, joten niiden varustetasosta en osaa kertoa. Kovasti sympaattisen näköisiä olivat nurmikattoineen.

Oma huoneemme sijaitsi rakennuksen ylemmässä, kakkoskerroksessa. Allaolevassa kuvassa se kaikkein vasemmanpuolinen rakennus. Harmittaa, että juuri tästä hotellista unohtui ottaa huonekuvat! Huoneesta oli suora näkymä merenpohjukkaan ja sen vastarannalla sijaitsevalle vuorelle. Huoneen taso oli mielestäni parempaa keskitasoa, siisti ja kodikas. Hotellista olisi löytynyt myös kaikkea ekstraa kuten itsepalvelupesula, sauna ja sisäporeallas.

hyvä hotelli Norja Atlantic road Hustadvika Gjestehus Fræna lomakylä

Saapumispäivämme oli sunnuntai ja silloin hotellin ravintola suljettiin klo 17. Kun hämmästelimme aikaista sulkemisaikaa, kokki-respa-apulainen totesi: Welcome, this is Norway (ja jatkoi: täällä ei mikään ole auki sunnuntaisin). Lähin avoinna oleva ruokapaikka sunnuntai-iltana oli nakkikioski eli hodaripaikka huoltoasemalla Atlantic Roadin toisessa päässä, matkaa sinne on n. 20 km. Varsin hyvän aamiaisen sai ostaa hotellin ravintolasta, hinta oli n. 13 €. 

Hotelli oli kohtuuhintainen Norjan hintatasoon nähden. Meillä ei ollut etukäteisvarausta ja tiskiltä varattuna hinnaksi kerrottiin n. 150 €. Olimme aiemmin katsoneet hotellia varausjärjestelmästä ja siellä hinta oli n. 120 €. Hetken asiasta kokki-respa-apulaisen (ja olisiko ollut myös omistaja tai sukulainen) neuvoteltuamme, hinta tippui 120 €. Kannattaa siis avata suunsa hotellin respassa ja tinkiä -tai ainakin yrittää.
  hyvä hotelli Norja Atlantic road Hustadvika Gjestehus Fræna luoto maisemahyvä hotelli Norja Atlantic road Hustadvika Gjestehus Fræna maisema

Kommentit

  1. Upealla paikalla tuo hotelli. Siellähän on ollut oikea monitoimimies hotellia hoitamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin kai niin hankalia asiakkaita, että ensin varausta hoitanut respatyttö joutui kutsumaan vielä apuvoimat paikalle :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?