Arman Alizad & Sup-lautailu sisäaltaassa


skagsanden lofootit valokuvaus_
Kirsi MacKenzie: kuvausmatka Lofooteille

arman alizad ja viimeinen ristiretki lauri laukkanen camp creative

Vaikka aamusta iltaan messuilla pyöriminen on aika väsyttävää hommaa, olen niin innoissani ja inspiroitunut viime viikonlopun kameramessujen annista. Kyllä kannatti kuluttaa ohjelmalavojen istuimia tuntikaupalla. Tosin yhden luennon missasin lauantaina järkyttävän autojonon takia: Parin kilometrin matkaa taivallettiin 45 minuuttia. I love Helsingin ruuhkat tapahtumien aikaan. Toinen harmittava juttu oli, että yksi kiinnostavimmista luennoista oli peruttu esiintyjän sairastumisen takia. Sille ei tietysti mitään voinut, mutta asiasta informointi meni hiukan persiilleen...

Lauantai alkoi Kirsi MacKenzien esityksellä matkastaan Lofooteille. Arvatkaa olinko innoissani, sillä sinne olisi itsekin tarkoitus lähteä moporeissulle. Eikä esitys todellakaan vähentänyt reissukuumetta. 

Myös Arman Alizadin kuvallinen kertomus viimeisistä ristiretkistään kameran kanssa oli hyvin vaikuttava. 

Nyt on tietoa haalittu niin maisema-, mustavalko- kuin matkakuvauksesta sekä luovuudesta. Ajattelin, että voisin jossain vaiheessa tehdä aiheista tiivistelmää tänne blogiin, kiinnostaako?

valokuvanäyttely kuva ja kamera messut finfoto voittajat

pissed ladies valokuvamessut
Krister Löfroth: The Revenge of The Very Pissed Ladies

arman alizad ja viimeinen ristiretki valokuvat kamera olympus

valokuvanäyttely kuva ja kamera messut

Ja sitten, vihdoinkin olen tehnyt päätöksen ja mun kamerakalustoni lisääntyy ihan lähiaikoina! Kannatti odottaa ja tutkia vaihtoehtoja. Lopullisen vahvistuksen ja roppakaupalla asiantuntevaa apua sain Jas-tekniikan osaston erittäin avuliaalta Canonin edustajahepulta. Joten iso kiitos sille nuorehkolle tyypille, joka jaksoi innostuneesti esitellä vaihtoehtoja. Pyysin myös toiselta kameramerkiltä vastaehdotusta saamaani tarjoukseen ja kyllä täytyy sanoa, että esittelytaidoilla on ratkaiseva merkitys (ja toki myös sillä mitä on tarjota).

möhköfantti autolla nepaliin
Autolla Nepaliin -porukan Möhkö jakoi ilmaiseksi vanhoja valokuvalehtiä

autolla nepaliin auto


Lauantain vietin ihan kokonaisuudessaan Kameramessuilla, sunnuntaina otin tyttöpuoliset juniorit mukaan messuhulinaan ja kiertelimme GoExpon melkein kokonaisuudessaan. Golf ja kalastus jäivät meidän porukalta tutkimatta ja  heppamessuillakin pyörähdimme ainoastaan sen verran, että moikkasimme näitä supersöpöjä Ylitalon terapiakaveruksia. Eikö olekin ihania!?

ylitalon terapia-alpakat_

ylitalon alpakat_

GoExpossa mukavinta oli se, että tarjolla oli paljon elämyksiä, tavara ei ollut pääosassa. Hassuin kokemus oli rallisimulaattori: Suljetussa kapselissa istutaan kolme minuuttia ravistavan ja poukkoilevan ralliauton virtuaalikyydissä. Ainakin likoilla oli hauskaa. No oli minullakin.

vakotaulu ammunta goexpo messut

pyöräilykilpailu goexpo

Tytär uskaltautui suppailemaan, valitettavasti en itse ehtinyt, koska kalamies vaati altaan itselleen ja suppailu loppui siihen. Tuolla olisi ollut kiva kokeilla, vesi oli kirkasta ja pohja näkyi. Jos siis olisi joutunut sukeltamaan. Ehkä ensi kesänä, mutta ne Suomen jäiset kesävedet...

sup-lautailu suomessa goexpo messut

sup-lautailu sisäuima-altaassa suomessa
Melkein tipuin, mutta en ihan!

Kommentit

 1. Hauskoja kuvia ja fiiliksiä ♡
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa meillä oli, yhdessä ja oli kivaa olla liikenteessä myös yksin. Sai rauhassa katsella ja jutustella tuttujen ja tuntemattomien kanssa ;)

   Poista
 2. Kiva oli eka kertaa olla sun blogissa, liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun vierailit ja jätit kommentin :) Toki tulen käväisemään vastavierailulla!

   Poista
 3. Lofooti, <3 <3 Oltiin Metsästäjän kanssa toissa kesänä autolla ja mun on pitänyt laittaa blogin Reissukansioon kuvia mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Mun mopoiluun liian mutkaset tiet, Route 66 kävisi mulle paremmin ja Pohjanmaan mutkat ;) Tuota suppailua tekis mieli kokeilla. Ja ralliautoiluakin, vaikka simulaattorissa jos ei oikeaa pääse kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi laita kuvat niin pääsen fiilistelemään! Saa nähdä kuinka mun Norjan mutkateillä käy, keulaankin tulee vielä pikkuisen pituutta lisää. Olisi varmaan parempi pysytellä niillä lakeuden mutkapätkillä ;) Simulaattoriautoilukin riitti ihan mainosti tuosta lajista, yhtään ei tehnyt mieli oikean kyytiin :)

   Poista
 4. Ihana tytär ja luulen ettei meikäläiseltä tuo suppailu enää onnistuisi vaan plompsahtaisin veteen oitis. ;)

  Kivaa viikkistä PauMau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä vaan Tiia mikä suppailuhirmu sinäkin olisit :) Mä taidan olla aika tasapainoton ihminen, joten lämpimässä vedessä homma olisi mielyttävämpää ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla