Pinkkimusta puolibiker ja blogisekamelskaa


40+ nelkytplus blogi pinkki nahkatakki nahkarotsi bikertakki leather minihame polvisukat kiilatennarit asukuva aikuinen nainen aikuisen naisen blogi tyyli tyyliblogi muotiblogi pinkkimusta

Laitetaanpa vielä tarkempaa kuvaa viime lauantain asusta, jolla Siljan blogitapahtumassa käväisin. Takkivaihtoehdoista finaaliin pääsivät musta biker ja tämä pinkkimusta puolibiker. Muuten musta asu kuitenkin kaipasi lisää väriä, joten pinkki oli parempi, tai ainakin värikkäämpi valinta.

Asiasta ihan toiseen: Välillä tuntuu, että tämä mun blogini on ihmeellinen sekamelska asuja, naamateippejä, moottoripyöriä, valokuvajuttuja ja muuta sälää. Olen miettinyt pitäisikö valokuville tehdä ihan joku muu paikka minne niitä latailee. Ihailen heitä, joilla blogi on selkeästi keskittynyt tiettyyn teemaan ja sitä vievät johdonmukaisesti eteenpäin. Ajattelin tässä kohtaa esittää kysymyksen, mutta en esitäkkään ;) Puuh, blogi samanlainen sillisalaatti kuin oma elämä :)

 40+ nelkytplus blogi pinkki nahkatakki nahkarotsi bikertakki leather minihame polvisukat kiilatennarit asukuva aikuinen nainen aikuisen naisen blogi tyyli tyyliblogi muotiblogi

40+ nelkytplus blogi kiilatennarit aikuinen nainen aikuisen naisen blogi tyyli tyyliblogi muotiblogi pinkkimusta
takki Ebay - pusero kirppis - hame Bubblegum - kengät Englannista

Kommentit

 1. Senkin upeus, sulla on niin oma persoonallinen tyyli ja teet sen tyylillä. <3 Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis asukokonaisuus jälleen .. anna blogin mennä samalla tyylillä, minä tykkään sillisalaatista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät Tuta :) Se on tämä kun on liikaa mielenkiinnon kohteita, ei pääse ainakaan paikoilleen jämähtämään.

   Poista
 3. Mähän harrastan blogissani myös tuota sekamelskaa, joten viihdyn täälläkin oikein hyvin :D
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löytyy muitakin järjestäytymättömiä bloggaajia ;) Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

   Poista
 4. Ihana kokonaisuus ja upeat kengät! Sillisalaattius on vaan plussaa! Se juuri tuo blogiin sellaista elämänmakuisuutta, jonka parissa ainakin minä viihdyn hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla :) Elämänmakuisuus ja aitous on mullakin se mikä saa minut blogin lukijaksi. Toki myös kauniita ja kertovia kuvia on kiva katsella.

   Poista
 5. Sekamelska tai sillisalaatti on parasta, sillä en usein jaksa lukea blogia, joka on liikaa keskittynyt yhteen juttuun.
  Anna mennä vaan samaa tahtia! Ihana tuo takki:)

  VastaaPoista
 6. Tuli mieleen, että palvelisiko kuvablogi vähän erityyppisiä ihmisiä? Sellaisia, jotka ovat kiinnostuneet pelkästään kuvista. Se olisi puhtaasti kuviin ja kuvaukseen keskittyvä,. Ja tässä ja siinä olisi tietysti linkki molempiin blogeihin. Tuolloin olisi liikennettä molempiin blogeihin ja blogista toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin se varmasti on, kuvablogeja lukevat -tai siis katselevat ihmiset ovat kiinnostuneita nimenomaa kuvista ja sisällöllisesti niiden on oltava ehkä hieman erilaisia kuin normiblogissa. En sitten tiedä kuinka aika riittäisi kahden blogin pyörittämiseen (vastaan itselleni: ei mitenkään :)). Onneksi kannustavaa palautetta tälläkin menolla on tullut, joten en sentään ihan menetetty tapaus kai ole ,)

   Poista
 7. Tykkään sillisalaatista! Vaikka itse vain räpsin kuvia, niin on mukava nähdä harkiten otettuja kauniita ja teräviä kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, jos terävät kuvat tarkoittivat näitä minun räpsimiäni :)

   Poista
 8. Sekamelska rules! Hyvä blogi, kun on kaikenlaista. Kuka sen on sanonut, että pitää olla vain tiettyjä kategoriablogeja - jo ajatuskin on tylsä. Sinun blogisi erottuu, ja hyvä niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä kun erottuu :) Kategoriablogit on siistejä ja puhtoisia, mutta todellakin toisaalta myös hyvin kliinisiä. Enhän mä sellaisessa kodissakaan viihtyisi vaikka lehdistä päivittelen kuinka jollain voi kaikki olla niin järjestelmällisen mietittyä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla