Kuivan ihon pelastus

En tiedä mikä reaktio silmiini iski, eräänä aamuna luomet olivat syksyn trendiä mukaillen burgundinpunaiset samoin kuin toisen silmän alunen poskiluun yläreunasta. Punoitus kesti pari päivää ja sitä seurasi luomien ihon voimakas hilseily. Mitään muutosta ruokailuun tai ihonhoitotuotteisiin en tehnyt, ainoa mieleeni tullut tekijä saattoi olla edellisen illan teelusikallisen verran maistamani valmispussista sekoitettu dippikastike. Ja mähän en siis ole millekään allerginen tai edes herkkä.

Apuun riensi sopivasti iHerbistä juuri tilaamani E-vitamiiniöljy. Illalla öljyä luomiin ja aamulla iho oli entisellään eikä hilseilystä ollut tietoakaan.

Alunperin tilasin öljyn talven kuivaamaa ihoa elvyttämään ja toki kiinnostukseni herätti myös se, että luin E-vitamiinin suojelevan ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta (hmm...onkohan tuo "ennenaikainen" jo ohitettu tässä iässä :)).

Tämän Cococaren 100% E-vitamiiniöljyn kerrotaan auttavan kuivaan ihoon sekä myös variksen jalkoihin...heh, eikun siis silmäkulman juonteisiin (engl. crow's feet) ja raskausarpiin. Mulla on nyt kokeilussa levittää tätä iltaisin ihon helposti kuivuviin kohtiin, ainakin hätäapuna hilseileviin luomiin tuote vakuutti toimivuutensa. Pullo on pikkuruinen, 15 ml, mutta eipä kulutus tai hintakaan ole suuri.

Cococare 100% Vitamin E Oil iHerb
E-vitamiiniöljy iHerb hinta n. 2.80 €


sis. mainoslinkin

Kommentit

  1. Öljyt, joissa on E-vitamiinia on mun mielestäni niin parhaita. Itse käytän 10plus sarjan E-vitamiiniöljyä ja se on niin parasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toinen loistovitamiini erityisesti meille kypsempi-ihoisille on A, täytyypä kirjoitella siitäkin joskus :)

      Poista
  2. Voi että mikä tuote ja mikä hinta. Täälläkin kuivuu silmäluomet. Ihan mahtava vinkki! Kiitos PauMau ja aivan ihanaa päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iHerbissä on hinnat kyllä varsin kilpailukykyisiä ja monia sellaisia tuotteita, joita ei edes kotimaisista kivijalkakaupoista saa. Kivaa viikon viimeistä sinullekin :)

      Poista
  3. Varmaan ikääntyminen on täälläkin tehnyt ihosta paikoitellen kuivan, eikä kaikki voiteet kosteuta riittävästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiteissa on kyllä paljon eroja ja mun mielestäni juuri kosteutusteho on niissä se ratkaiseva tekijä jolla rasvani valitsen.

      Poista
  4. Mulla taas on niin rasvaiset luomet , että luomivärikin karkailee pohjustuksesta huolimatta ;) kyynärpäät sen sijaan rutikuivat, sopis varmaan niihinkin .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tasan ei käy...;) Kyllähän nuo öljyt taipuvat vaikka mihin. Kuiviin kyynärpäihin kannattaa muuten kokeilla Bepanthen -voidetta, tehoaa ainakin rutikuiviin käsiin varsin hyvin.

      Poista
  5. Oiskohan tuosta apua rutikuiviin kynsinauhoihin? Laittaa niihin mitä vaan niin mikään ei auta, iho vaan hilseilee kuivuuttaan. Silmäluomiin ei kyllä tartte, sama kun anneaulikilla, vaikka laittaisi pinotexiä pohjustukseksi niin puolessa välissä päivää luomiväri on kyllä ihan muualla kuin minne sen aamulla oli laittavinaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti voisi niihinkin auttaa, mutta oletko kokeillut Bepanthenia? Mulla naaman lisäksi kuivuu talvisin myös kädet ja kynsinauhat ja kun oikein pahoiksi äityvät, laitan illalla paksun kerroksen Bepanthenia ennen nukkumaan menoa. Mua ei paksu ja vähän tahmainen voide häiritse, mutta herkemmin häiriintyvä voi vetää rasvan päälle sellaiset ohuet puuvillakäsineet. Kannattaa kokeilla.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla