Huhtikuun hulinaa ja hiljentymistä

kultainen sormus kihlasormus vihkisormus sileä

Huhtikuu on alkanut varsin menevissä merkeissä ja tuntuu, että tämän kuukauden kalenteri on täyttynyt huomaamatta kaikenlaisella toiminnalla ja tapahtumalla.

Kuun aloitti aprillipäivä. 25 vuotta sitten kävin ostoksilla erään nuoren miehen kanssa kultasepänliikkeessä. Se ei ollut aprillipila. Ainakaan toistaiseksi. Ja nyt sitten totuus: Sormukset eivät ole ollut sormissa varmaan vuosikymmeneen ja nyt en löydä niitä mistään! Halusin kuitenkin kokeilla uutta makroobjektiiviani (Canon 100 mm 2.8L), joten kuvausapuna toimi kummieni vihkisormukset 80 vuoden takaa. Ne sentään löytyi.

Helsingin talot asunnot Punavuori kerrostalo urbaani
pysäköintikieltomerkki pysäköinti kielletty helsinki keskusta helsinki autolla helsiinkiin pysäköinti parkkeeraus parkkipaikat

Helsingin kadut autoilijan näkövinkkelistä alkavat olla tuttuakin tutumpia, kun taas lähes päivittäin olen huristellut tuota 50 kilsan matkaa suuntaansa. Alan kai jotain jo oppia tai sitten itseluottamus on lisääntynyt, sillä suurin osa reissuista sujuu nykyään ilman reittiä varmistavaa navigaattoria.

namaste intialainen pronssipatsas urbn madala yoga jooga_ Urban Mandala Helsinki joogasali yoga jooga unisieppari_ itämainen lamppu tunnelmallinen valo tunnelma_

Ekaa kertaa elämässäni kävin tutustumassa ohjattuun joogaan Urban Mandalan studiolla Nosturilla (onko se -lla vai Nosturissa, koska ollaan tuon nimisen paikan sisällä!?) Olen pitänyt lajia hidastempoisena ja tylsänä, jossa jahkataan samoja liikkeitä tunnista toiseen. Tunti kuitenkin yllätti todella positiivisesti ja ohjaaja Mia Jokiniva kertoi, että näytetunti oli *tähän joku hitokseen hankalasti muistettava nimi*, jonka aihe vaihtelee aina tunnista toiseen. Sopii minunlaiselleni jumppaajalle, jonka mielenkiinto herpaantuu heti, jos kaksi tuntia tahkotaan samanlaisella lukujärjestyksellä.

akvamariini pr anastasia meikit kauneustuote kauneusblogi keltainen tulppaani ruokalista menu salaatti akvamariini pr_ Nivea aurinkotuotteet aurinkosuoja rantapallo rantakassi aurinkolasit

Akvamariinin pr-toimistolla pyörähdin katsomassa kevään uutuustuotteita. Muistaisikohan tänä kesänä käyttää jotain aurinkosuojaa!? Tai sanotaanko niin, että toivottavasti saadaan kesäpäiviä, jolloin ihon suojaaminen olisi tarpeen. Vaikka sitä ei muistaisikaan.

fasaani kukko kanalintu lintu

Myös pihan pahaäänisin siivekäs on palannut ja rouvankin se on jo löytänyt itselleen. Perheenlisäystä lienee kesän alkupuolella odotettavissa!?

Huhtikuun aikana ehtii tapahtua vielä paljon:

PingHelsinki -tapahtuma. Ihan huippumielenkiintoista luentoa odotettavissa mm. kuvaviestinnän mahdollisuuksista ja siitä kuinka kuvilla voi erottua muusta kuvamassasta.

Paikallisten bloggaajakollegoiden tapaamista. Kivaa, uusia tuttavuuksia!

Kevään ensimmäinen Motoristit koulukiusaamista vastaan -keikka Espoossa. Kohta käynnistyvät pyörät vieden tärkeää sanomaa lapsille.

Ja parin kuukauden päästä on jo juhannus :)
Kommentit

 1. Joogasali näyttää ihanan rauhoittavalta, pitäisi itsekin kokeilla. Hyvää pääsiäistä pauliina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana paikka tuo Urban Mandalan joogasali, valoisa ja hiljainen. Sen takaavat isot ikkunat ja sijainti vanhassa, paksuseinäisessä punatiilisessä makasiinirakennuksessa. Samoin sinulle hyvää pääsiäisen aikaa!

   Poista
 2. OO miten kivat kuvat.Hyvää pääsiäistä ja huhtikuuta.

  VastaaPoista
 3. Kiireinen huhtikuu.
  Rauhoituhan nyt pääsiäisen aikaan ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää. Vaikka olisi vähän rompetoria ja konserttia ja...:)

   Poista
 4. Toivottavasti nähdään taas pian uudelleen :) ja todellakin kiirettä tulee pitämään tämä loppukuu itselläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just. Ja sitten taas mennään sydänkahvia nauttimaan ;)

   Poista
 5. Voi kun te tulisitte käymään Nöykkiön yläasteella motoristien kanssa.
  Ihanaa pääsiäisen aikaa sulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tullaanhan me jossain vaiheessa, jos kutsu koululta tulee :) Ilman lupaa ei kehdata saapua ;) Sulle myös mukavaa pitkää vapaata!

   Poista
 6. juurikin hulinaa ja hiljentymistä, siitä on huhtikuu tehty, plus kokopihan haravoinnista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä edes muistuta siitä hommasta :D Ei kuulu lempiasioihini. Olisikohan jossain lehtipuhallinta lainaan :D?

   Poista
 7. Mukavan vaihteleva sinun huhtikuusi. Onneksi kummien sormukset löytyivät!

  Fasaanit ovat pelottavia! Joskus nuorena satuin niiden pesälle juuri väärään aikaan ja pariskunta hyökkäsi kimppuuni. Trauma :D

  Tuo pinghelsinki vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta huh lipun hintaa! Siinä menisi kuukauden rahat.

  Jooga on ihanaa ja olen sillä tavalla tylsä tyyppi, että tykkään toistaa samoja liikkeitä kerrasta toiseen (en jaksa opetella uusia).

  Leppoisaa pääsiäisen aikaa!

  https://susupetal.wordpress.com/2017/04/11/happy-easter-hyvaa-paasiaista/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyisi vaan omatkin sormukset jostain :D

   Meillä on ollut talvella tässä kylillä myös varsin terhakka fasaanikukko, joka yrittää tehdä itseään hyvinkin tykö. Tyhmät ihmiset vaan ei ymmärrä, että seuraa on vailla ;)

   Olen itse päässyt "content guruna" eli suomeksi sisällöntuottajana Ping Helsinkiin eli lippua ei ole tarvinnut lunastaa. Kaikkiaan meitä valittiin hakumenetelmän kautta 250 tuolla statuksella olevaa. Paljon sinne on tulossa myös "business hippies" -ihmisiä eli heitä jotka edustavat yrityspuolta. Sain ilon olla mukana myös vuosi sitten ja on kyllä sellainen koko päivän infopaketti että asioiden sulattelemiseen menee tovi :)

   Mukavaa pääsiäistä sinullekin!

   Poista
 8. Huhtikuussa on jo vapauttava keväinen tunnelma ja energiaa pursuaa kaikkialta.
  Hienot kuvat ja tarina sormuksista. Jooga rentouttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lähestyvän kesän jo aistii, vuoroin paistaa, vuoroin sataa. Kuten aina näillä leveysasteilla :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos, canonin makro-objektiivi on ihan vertaansa vailla. Sisäänrakennettu kuvanvakaaja sopii minunlaiselleni kuvaajalle, joka on liian laiska virittelemään jalustaa vaikka onnistunut makrokuvaus sitä edellyttäisikin.

   Poista
 10. Onpas paljon todella mielenkiintoisia kuvia. Erityisesti kuva joogasalista on kaunis.
  Aikas ihanalta näyttää huhtikuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva vaihteeksi kuvailla ihan tällaista "arkikuvaa" elävästä elämästä :)

   Poista
 11. Kivoja happeninkejä ja onpahan aivan mielettömän kaunis tuo joogasali <3 Milloinkohan me taas nähdään. <3 Mukavaa pääsiäisviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-in, meillä on tainnut mennä aikataulut aina ristiin kun jossain on tullut pyörähdettyä. Mutta kyllä me taas jonain päivänä <3

   Poista
 12. Paljon on jo mahtunut huhtikuuhun!
  Mukavaa hiljaista viikkoa ja sitten ensi viikolla pääsiäisviikkoa

  VastaaPoista
 13. Joogaamaan piti minunkin tulla, mutta jouduin perumaan reväytettyä nilkkani. Akvamariiniin nilkutin, mutta sinnekään ei osuttu samaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillinen juttu tuo nilkkatapaturmasi, toivottavasti on jo parempi. Voivat olla ikävän pitkäaikaisia vaivoja :/ Sinunkin kanssasi ollaan sitten menty ristiin, olin Akvamariinissa heti avajaisjonon kärjessä :)

   Poista
 14. Oi että miten upeat kuvat, etenkin nuo jotka on otettu tuosta joogasalista! <3 Ja onnea vuosipäivänne johdosta, vaikka siitä jo kohta pari viikkoa onkin! :)

  VastaaPoista
 15. Ihanan vaihtelevat huhtikuun kuvat! Nuo joogasalikuvat <3 Tosi upea kuva sormuksista, onnea omien sormusten etsintään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnea sormusten metsästykseen taidetaan tarvitakin :)

   Poista
 16. Mukavan kuuloinen huhtikuu!
  Fasaanit ovat hienoja lintuja, mutta niiden ääni on kyllä suorastaan raivostuttava, jos pihapiiriin pesiytyvät. :,D
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä fasaani on ottanut kukkoilupaikakseen pihalla olevan hiekkakasan. Siitä huutelee paikan omistajan elkein. Onneksi on paksut hirsiseinät :)

   Poista
 17. Makro-objektiivia tekisi minunkin mieleni. Minulla sormessa (noin 25 vuoden takaa) juuri kuvanlaiset sormukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aiemmin Sigman makro-objektiivi, mutta ainakin Canonin kanssa tarkennus seilasi välillä tosi ikävästi. On kuulema melko tyypillinen ongelma Sigman kanssa. Muuten sen kuvanlaatu kyllä oli ihan ok. Makro-objektiivi on hyvä hankinta ja onhan sillä muutakin käyttöä kuin vain makroilu :)

   Poista
 18. Kivat kuvat ja vau mikä fasaani herra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fasaaniherra on kovin pulskea, talvi kohdellut lempeällä kädellä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla