Pikkuiset varpaat ja koiravauvan tuoksua

tassun pohja koirapentu kynnet

musta belgianpaimenkoira pentu nukkuva koira

vastasyntynyt koiranpentu syö ruoka emä imettää koiranpentua

selällään nukkuva koiranpentu musta koira vastasyntynyt

En vaan voi lakata hämmästelemästä näitä pikkuruisia varpaita enkä tuoksuttelemasta palleroisia vauvakoiria. Tiistai-iltapäivällä nuorempi koiramme pyöräytti viisi pontevaa pentua, yhden pojan ja neljä tyttöä. Aika menee pentulaatikolla roikkuessa. Vauvat ovat meillä vaan kasvamassa ja lähtevät aikanaan kaikki omiin, uusiin koteihinsa. Yritän olla järkkymätön ja taipumatta lasten "jätetään meille yksi" -rutinoihin. Vaikeaa se on.
mustavalkoinen koirakuva black and white dog monochrome

mustavalkoinen valokuva koira belgianpaimenkoira pentu
  
Koirien kuvauksessa kameran ominaisuudet punnitaan. Nämä kuvat olen ottanut 6D:llä ilman salamaa huonovaloisessa tilassa. Ei olisi tullut mitään vanhalla kameralla, 6D:n herkkyysarvoa (siis sitä ISO) voi huoletta nostaa melkoisiin lukemiin. Ainoa mitä kaipaan vanhasta kamerasta on kääntyvä näyttö, joka helpottaisi maanrajasta kuvaamista. 

Vauvakoirakuvia luvassa takuulla vielä jatkossakin :)

belgian sheepdog black finnish dog black master's

belgianpaimenkoira groenendael pentu vastasyntynyt koiranpentu

pentue koiranpentu uros narttu belgianshepherd

Kommentit

 1. Oikeesti tälläiset kuvat pitäisi kieltää <3 ;D
  SIIIIIS niiiiin söpöjä <3 Meillä mies ehdottaa tasaisin ajoin, siis kun koirilla juoksut, että pitäis teettää pennut....vastaan aina , että ei ellei hän ole halukas muuttamaan maalle ja keräämään 101 sekarotuista, niin EI....Minulla ei olisi sydäntä luopua yhdestäkään pallerosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän että tällaisten kuvien levittely ei ole kovin suotavaa ;) Kyllä mullakin on mietinnässä se kolmas nelijalkainen, mutta kesä ja mopoilu vie mennessään ja pennun kasvatuskin vie aikaa tehokkaasti. Toisaalta kun muistelee pissalammikoita ja kakkkakasoja, järsittyjä huonekalun jalkoja ja teräviä hampaita...mutta onhan ne niin suloisia :)

   Poista
 2. Voi ei... mitä ihanuuksia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta :) Ja järkkyä millaisella vauhdilla kasvavat!

   Poista
 3. Ihanaa katselle näitä kuviasi! Oma koirani jo 11v ja harmi ettei olle pentuja,mutta itsekin olen niitä ihmisä jos on yksi pentu,kohta on monta pentua, ja kaikki meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on näiden pentujen mummo ja tietysti tämä äitikoira. On ollut mielenkiintoista nähdä kuinka oman koiran luonteenpiirteet periytyvät jälkeläisiin. Ja jopa tavat: sekä mummo että tytär nukkuvat mielellään keskellä huonetta selällään rötköttäen :)

   Poista
 4. Voi apua, niin suloisia! Ja arvaat varmaan, kenellä on koirakuume? Tällaiset kuvat eivät sitä ainakaan laske - päinvastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei laske, ei. Pikkuisen loivenee, jos näitä tulee moikkaamaan muutaman viikon päästä, kun älliä ei vielä päässä ole ja uudet hampaat on terävimmillään ja niitä on kokeiltava kaikkeen, erityisesti ihmislihaan ;)

   Poista
 5. Soooo cute, I love baby dogs! Thank you for sharing and linking to my #nicelittlethingsaround post! Have a nice Sunday!

  Ioana

  VastaaPoista
 6. Voi mitä tassuja, suloisia ovat kuin mitkä! Mä kävin kattomassa pikkuruisia tipuja ja mien hellyttäviä kaikki vauvat voikaan olla <3

  VastaaPoista
 7. Siis näitä kuvia katsoessa, mä haluan koiran, eikä se ole mahdollista. Voihan himpuran allergia :(
  Aivan ihania pieniä palleroita <3

  VastaaPoista
 8. Ihania koiravauvoja <3 Nuo pikkuiset kirsut ja anturat.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä järkyn pieniä ja melkoisia pitkäkynsiä heti vastasyntyneenä :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kunhan karvat kasvavat niin sitten vasta palleroiksi muuttuvat :)

   Poista
 10. En kestä, supersöpöjä : ) Ja tosi kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 11. Voi ei kuinka suloisia ❤
  Ymmärrän kyllä lasten halun jättää yksi vauva teille :) ihana kuulla kokemuksia tuosta 6Drungosta . Mä luulen että se on seuraava runkoni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et varmaan tule pettymään 6D:en, jos sen hommaat. Ja unohda mun rutinani kääntyvästä näytöstä. Ohjekirjan lukemisesta ja kokeilusta huolimatta, en edes muistanut, että kameraa voi ohjailla kännykällä :D Ainakin Androidiin saa ladattua Camera Connect -appin, jonka avulla voi ladata wifin kautta lamerasta kuvat puhelimeen ja käyttää sitä kaukolaukaisimena.

   Poista
 12. Voi hyvä ihme, kun pienet koiravauvat voivat olla pieniä ja ihania <3!! Liian ihania <3.

  VastaaPoista
 13. Voi ei mitä ihania pikkuisia tassuja, en kestä. Nuuhkuttele munkin puolesta. <3 Hyviä kuvia, taidankin jatkaa säästämistä ja kallistua myös tähän kameraan. Saa haastaa samalla omia kuvaustaitoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuuhkuttelen :) Vaikka nyt tuolla laatikossa tuoksahtaa usein joku muukin kuin söpö vauvakoira ;) Mä vaan jaksan hehkuttaa tuon kameran laatua kyllästymiseen saakka :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla