Mopomessuilua

Nyt on taas se aika vuodesta, kun katseet siirretään tulevaan suveen, aurinkoisiin päiviin ja moporetkiin pitkin mutkaisia maanteitä. Unelmointia kesäpäivistä siivittää tämän viikonlopun MP 2014 -messut. Me kävimme kiertelemässä messut jo eilen perjantaina heti aamusta.

moottoripyörämessut 2014 mp2014 mp-messut harrikka custom oranssi orange motorbike fair bike

Messuilla on hurja määrä "kamakauppiaita", siis kaiken näköistä ostettavaa pikkuroinasta vaatteisiin. Hieman vaisuksi jäi näyttelyalue moottoripyörien osalta. Tai olihan siellä uusien pyörien osastoilla mopo jos toinenkin, mutta ne jätimme väliin, sillä kiinnostuksemme kohdistui rakennettujen ja kustomoitujen pyörien Petrol Circus -osioon.

jussi säteri rakennettu moottoripyörä punainen prätkä petrol circus 2014 moponäyttely prätkänäyttely bike show hd

En tiedä onko pyörien rakentelu vielä vaiheessa tähän aikaan vuodesta vai mihin olivat jääneet kaikki upeat chopperit ja bobberit, vain muutama oli jaksettu näyttelyyn asti kärrätä. Ehkäpä muutaman viikon päästä järjestettävässä Kustom Kulture -näyttelystä löytää jo jotain helmiä!?

messukeskus kevät peltitaulu vintage old fashioned taulu

New Rock shoes hihg heels punk shoes messuosasto

kolmipyöräinen moottoripyörä kolmipyörä prätkä rakenettu mopo custom chopper trike tricycle

punainen chopper


Kommentit

 1. Kääk, superhalpoja nahkoja.... no, onneksi jäin kotiin, kun mies lähti messuille äijäporukassa. Olisi tullut langettua uusiin nahkoihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä tuli ;) Munkin mies sai ehdotuksia äijäreissusta, mutta ilmeisesti perhesovun säilymiseksi teki oikean ratkaisun messuseuralaisen suhteen =D

   Poista
 2. Juu, Helsingin mopomessut jää väliin, vaikka kuvakavalkadisi saikin aikaan lähtöinnostusta. Viikon päästä sitten Poriin MP-messuille, kun ovat lähempänä. Oheishärpäkettä olisi varmasti tullut ostettua, jumalaisia kenkiä olit onnistunut kuvaamaan. Täytyypä käydä Pinterestissä pyöriäkin tsekkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Porissakin on omat messut, en tiennytkään. Kiva, että järjestetään muuallakin, usein jäävät kovin Helsinki-keskeisiksi. Onneksi jumalaiset kengät jäivät vain muistoksi kameraan, onnistuin välttämään kiusauksen vaikka jokaisen parin olisin itselleni huolinut!

   Poista
 3. On ne kauniita, vaikkakin mieluummin istun vanhan "normi"pyörän (lue möhkön nojatuolipenkissä) takapenkillä...:) Noita maalauksia on saanut jonkun hetken lakata! Korkkarit oli superkauniita, onneksi ei tule kiusausta kun ovat liian korkeita minulle, ekalla askeleella olisin nurinniskoin, ei kovin viehkoa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko, että takalisto olisi mustelmilla näiden kyydissä istumisen jälkeen ;)? Sellainen irallinen imukuppiviritys tai kottikärryn pyörän sisärengas, joita takapenkittömissä käytetään, on kyllä varsin epämukava..

   Poista
  2. No aivan varmasti olisi takapuoli mustelmilla, sikäli kun edes pysyisin kyydissä...:D Minä ja mun herkkä takapuoli ei kyllä tässä iässä enää istuta sellaisessa...:D Möhkö takaistuin sen olla pitää ja takarauta siinä takana josta voi pitää kiinni ettei aina tartte kuskia lähennellä...

   Poista
  3. Se kyydissä pysymisen haastavuus onkin ihan tosiasia, olen joutunut olosuhteiden (=oma mopo levisi tien päälle) pakosta pari kesää sitten istumaan miehen takana 30 km ja mulla oli koko ajan tunne, että löydän itseni kohta tien penkalta. Mutta eikös nojatuolipyörissä ne sivulaukut jo pidä takana istujan tukevasti paikoillaan ;)

   Poista
  4. en ole kyllä vielä nähnyt kenelläkään möhkössä takalaukkuja (luojan kiitos, joku katu-uskottavuus pitää mullakin olla...:D vielä tässäkin iässä). Tässäpä kuva tuosta mun lempimoposta...
   http://www.moottoripyora.org/keskustelu/showthread.php/204840-Kawasaki-Z1300

   Poista
  5. Siinä näkee kuinka suppea mun tietämykseni on japsipyörä-alueella ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla