Seerumi syynissä -luonnonkosmetiikkaummikko testaa

Lavera hydro effect serum seerumi hyaluronic acid hyaluronihappo


Olen aina pitänyt luonnonkosmetiikkaa hieman ylihinnoiteltuna höpöhöpö -juttuna. Olen kuitenkin kuin partiotyttö, aina valmiina kokeilemaan kaikkea uutta ja pyrin siinä vaiheessa heittämään omat epäilyni ja ennakkoluuloni roskakoppaan.

Niinpä tartuin mielenkiinnolla näytteenä saamaani Laveran Hydro Effect -seerumipurkkiin. Ennen kokeilua tein hieman taustatutkimusta Laveran tuotemerkistä, joka siis oli minulle tuttu vain nimeltä. Erityisen ilahtunut olin siitä, että merkin tuotteilla on NaTrue -sertifikaatti, joka pikaisella googlettamisella tarkoittaa sitä ettei tuotetta tai sen raaka-aineita ole testattu eläimillä.

Lavera hydro effect serum seerumi luonnonkosmetiikka organic

Ennakkoluuloni luonnonkosmetiikkaa kohtaan:

Ei toimi, tehoton.

Haju. Haisee, no, luonnolliselle. Itselleni tuoksut ovat tärkeitä. Muistan jonkun Yves Rocherin tuotteen vuosikymmenten takaa jota mainostettiin hyvinkin luonnonmukaisena ja haju muistutti lähinnä morttelissa survottuja voikukanlehtiä.

Lavera hydro effect serum luonnonkosmetiikka

Toimiko, miten kävi ennakkoluulojen?

Kokeilun myötä huomasin, että ainakin tämän luonnonkosmetiikkatuotteen kohdalla epäilyni tuoksusta ja toimivuudesta eivät pidä paikkansa. Olen nuuhkinut seerumia ja yrittänyt keksiä sopivaa luonnehdintaa sille, mutta ainoa mikä tulee mieleeni, on hyvä, raikas puhtaan tuoksu.

Hydro Effect serum on ollut päivittäisessä käytössäni nyt kuukauden ajan. Kosteutusteholupaus täytyy kyllä täysin. Olen pärjännyt lähes pelkällä seerumilla päivän, ilman päivävoidetta siis. Myös imeytyvyys on todella nopeaa, Niin nopeaa, että tuli ensimmäisillä kerroilla epäily pitäisikö laittaa vielä toinen kerros.

Voisinko käyttää jatkossa? Toki, mutta myönnän ihan avoimesti ettei se, että tuote on luonnonmukainen, ole mulle itseisarvo. Toimivuus on tärkeintä ja se, että laatu vastaa hintaansa.


*tuote saatu

Kommentit

 1. Laveralla onkin tuotteita, jotka sopivat minunkin iholleni. Joistain luonnonmukaisista tuotteista olen saanut ihottumaa :(
  Kivaa keskiviikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös kuullut, että joillekin luonnonkosmetiikka ei sovi ollenkaan. Tämä tuote sopi ainakin omalle iholleni hyvin, täytyy joskus testata muitakin merkkejä. Ties mitä helmiä vielä löytyy :)

   Poista
 2. Luonnonkosmetiikka on kyllä aika hintavaa. Laveran tuotteita voisikin joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Hydro Effect Serum näyttää maksavan n. parikymppiä, joten ihan hirmu hintava ei ole. Ja tuntuu aika riittoisalle vaikkei purkin koko ole kuin 30 ml. Itse kokeilen mielelläni kaikkia erilaisia tuotteita, purkkihulluus ;D Osa jää käyttöön, osa on kertakokeilua.

   Poista
 3. Olen itse muutamia luonnonkosmetiikkamerkkejä kokeillut, lähinnä kotimaisia - ja ollut tyytyväinen tehoon. Lavera on kokeilematta mutta varmasti jossain vaiheessa jokin tuote tästäkin sarjasta mukaan tarttuu - kun näitä löytyy nykyään markettienkin hyllyillä, on ostaminen vähän liiankin helppoa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni on tosi hyvä juttu, että perusmerkkien rinnalle on tullut tällaisia vaihtoehtoisia tuotteita ja niitä voi tutkailla vaikka ruokakauppareissun yhteydessä. Tietysti houkutusten määrä lisääntyy...;)

   Poista
 4. Mä olen etsimässä hyvää seerumia. Olisikohan tuo sopiva mikroneulauksen yhteydessä käytettäväksi, osaatko sanoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse koskaan mikroneulausta kokeillut enkä tiedä millaisia vaatimuksia sen kanssa käytettävältä seerumilta vaaditaan. Mutta minäpä välitän kysymyksen eteenpäin ja palaan asiaan tiedon kanssa :)

   Poista
  2. No niin, kysyin asiaa, mutta suoraan tätä ei uskalla suositella, koska mikroneulaus on kuitenkin ihon pintaa rikkova toimenpide. Lääkärit suosittelevat kauneusleikkausten jälkeenkin luonnonkosmetiikan käyttöä, koska se on yleensä ”tavallista” kosmetiikkaa hellävaraisempaa, niin mikseipä luonnonkosmetiikka sopisi myös neulauksen jälkeen. Kannattaa varmaan tehdä kuten muidenkin kosmetiikkatuotteiden kanssa joiden sopivuutta epäilee, kokeilee ensin pienelle alueelle. Pitäisi itsekin joskus kokeilla mikroneulausta.

   Poista
  3. Juu, kyllä mä suosittelen. Mun iho tykkää. Nyt olen ollut kohta kuukauden päivät tekemättä, niin alkaa jo iho voida huonommin :/

   Poista
  4. Loistava myyntipuhe :) Kaikki keinot täytyy ottaa käyttöön näillä mittarilukemilla ;)

   Poista
 5. Mulla on toi sama ja olen aivan rakastunut siihen <3
  Ihankuin iho olisi juonut vettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä loistava kosteutusteho, itselläni on normaali, paikoin kuivuuteen taipuvainen ihotyyppi ja silti olen pärjännyt lähes pelkästään tällä seerumilla. Tosin suositeltavaa taitaa olla, että seerumin päälle laitettaisiin myös kasvovoide, joka kohdentaa seerumin kosteutustehon paremmin ja sitoo kosteuden ihon pintaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu

Saaristoseikkailu

Rannalla