Sellainen poika kuin äiti

värillinen metallivetoketju vaatteessa

musta pitsi
musta pitsi pusero
pääkallo vaate pääkallovaate
pääkallon kuva pusero
luurankoneule
Pitäiskö olla huolissaan, jos kymmenvuotiaan pojan vaatteet muistuttavat kuosiltaan viisikymppisen äidin vaatteita (tai toisinpäin)? Ja jos, niin kumman huoli on suurempi? Tosin tämän yhteneväisyyden huomasin vasta tilaamani vaatepakettia purkaessani. Kätevää jos sama linja jatkuu myöhemmin, voidaan lainailla toistemme vaatteita.

Kommentit

 1. Hyvä että saat sitten lainailla tai toisinpäin, hyvät kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Kumpi on kumman? Eihän se pääkallo ole kauaksi tippunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman kysymyksen meinasin tekstiin laittaa :) Sanotaanko, että poika tykkää kirkkaistakin väreistä. Jos se nyt yhtään auttaa tunnistamisessa ;)

   Poista
 3. Jännää ja räväkkää, halloweenkin tulee mieleen 😀
  Vetskarikuva on vetävä !

  VastaaPoista
 4. Ihanat ja hauskat kuvat! Ei minustakaan huolta kummallakaan. Huonomminkin voisi olla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ainakin helppoa tehdä vaateostoksia vaikka ilman poikaa, kun ostaa vaan oman maun mukaan. Aina on kaikki kelvannut :)

   Poista
 5. voisi olla minä ja poikani - meilläkin on joskus samankaltaiset vaatteet!

  VastaaPoista
 6. Hahhah, ei hätää, kimppavaatteet ovat käteviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun lapsi hieman tuosta venyisi pituutta (ja leveyttä ;)) Vaan ei taida kauan aikaa siihen mennä jos isoveljeensä tulee...

   Poista
 7. Hyvät vaatekuvat. Pääkallot ovat komeita

  VastaaPoista
 8. Käytännöllistä kun voitte lainata toistenne vaatteita joten ei mitääb huolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Nyt jo olen saanut siirrettyä isoveljensä kaappiin farkkuja, jotka ovat *kröhöm* kutistuneet minun kaapissani ;)

   Poista
 9. Jänskä kuva, jostain syystä odotin kaunista poseerausta, heti tuli vaatteesta mieleen aiemmat kuvasi ja ihanat vaatteet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka vaatemaku on samanlainen, taitaisi yhteisposeraaukset mennä pipariksi tai ainakin hullunmyllyksi :D

   Poista
 10. Voi mikä pitsi pläjäys :)
  Itse keräänpoiken 'pieniksi' jääneistä vaatteista itselleni mieluisimmat, ne 'liian isot ' collarit ja pääkallo- ja graffiti-printit. Ihan sama sopiiko lähes 5-kymppiselle, mutta itse tykkään ainakin kotivaatteina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, en ole koskaan jaksanut miettiä mitä muut ajattelevat pukeutumisestani. Jos se häiritsee, ongelma ei onneksi ole minun :) Rohkeasti näytetään juuri sellaisilta kuin itse halutaaan :)

   Poista
 11. Se on mukavaa että vaate maut kohtaavat.:)
  Mikä ettei, ihan hyvin voi pitää samoja vaatteita jos vaan sama koko sopii.
  Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei koot vielä osu kohdilleen, mutta sitä aikaa odotellessa :)

   Poista
 12. Vau, miten mahtavat kuvat! Hienoja yksityiskohtia nuo kallot ja muut. :)

  VastaaPoista
 13. Hieno kuvapläjäys vaatteista ja myöskin taidokkaasti kuvattu:)

  VastaaPoista
 14. Se tässä on mun mielestä hienointa, että kyllä pukeutuminen on vapautunut paljon. Hitaasti mutta varmasti muuttuu jatkuvasti. Itse olen 60-luvun puolessa välissä syntynyt mies. Kyllä mulla silloinkin oli joku punainen paita, mutta lähes kaikki vaatteet oli poikavärejä. Yläasteella ollessa mulla oli keltainen Opelin mainos takki. Käytännössä kaikilla muilla pojilla koko koulussa oli musta, ruskea tai sininen takki.

  Nyt kun katsoo noita kuvia muotinäytöksistä, niin saa tosiaan arvailla välillä, onko malli mies vai nainen. On hyvin maskuliinisesti puettuja ja meikattuja naisia. Samoin kuin miehiä, joilla on hameita ja shortseja, joiden alla on leggingsit tai sukkahousut. Oma mielipiteeni on se, etten näe mitään syytä, miksi joku vaate olisi naisten tai miesten vaate. No rintaliivit nyt sopivat niille, joilla on isot rinnat, ja se on naisilla paljon yleisempää kuin miehillä. Naisten housujen käyttöä kauhisteltiin joskus, mutta ei enää. Miksi hame sopisi paremmin naiselle kuin miehelle. Skotit kilteissään on usein hyvinkin miehekkään näköisiä. No kreikkalaisten sotilaiden valkoiset sukkahousut ja minihameet ei hirveän miehekkäiltä mielestäni näytä, mutta ei niiden käytössä silti mitään pahaa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvää pohdintaa, allekirjoitan tuon täysin. Toisaalta myös se, että mies haluaa pukeutua niin ettei näytä äijämäiselle tai nainen ei halua näyttää naismaiselle on täysin ok. Mitäpä se muille kuuluu.

   On muuten aika jännä juttu se, että yhä edelleen jotkut värit mielletään sukupuolisidonnaisiksi läpi ikäkausien esim. pinkkiä tarjotaan pikkutytöille ja aikuisille naisille, mutta harvemmin pikkupojille tai aikuisille miehille. Sen sijaan tummansininen ei ole edelleenkään tavallinen väri pikkutyttöjen vaatteissa (poikien väri?), mutta aikuisten vaatteissa, sekä naisten että miesten, se on hyvin tavallinen. Missä ikävaiheessa siitä tulikin unisex-väri?

   Hauska tuo sinun hamevertaus, kilttimiehet ovat tosi jees, mutta ne valkosukkaiset...toisaalta valkoiset sukat/sukkahousut myös naisella on aika kamalat ;)

   Kiva kun vierailit täällä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu

Saaristoseikkailu

Rannalla