Pyöreässä


Pieni Lintu antoi tälle viikolle haasteeksi pyöreän. Pyöreä on muoto, jonka valitsisin viimeiseksi. Soikeakin on mukavampi. Oletteko huomanneet, että luonnollisessa ympäristössä harvoin mikään on pyöreää paitsi taivaankappaleet. Suurin osa pyöreistä muodoista on ihmisen luomaa.

Minun pyöreiden sisällä ei ole pyöreää vaan hieman kulmikasta: prässihousut ja tyylitelty versio biker-takista. Mutta kengistäpä löytyykin melkein pyöreää. Tätä voisi olla muuten luulla Ellos-mainokseksi, sillä kaikki muut asun osat olen tilannut ko. putiikista vyötä ja puseroa lukuun ottamatta.Kommentit

 1. Minä taas pidän pyöreästä muodosta tosi paljon, ehkä juuri sen kuun, (jonka kanssa seurustelen paljon täyden kuun aikaan) ja auringon takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kaveeraan kuun kanssa aika paljon, oli se pyöreä tai melkein näkymätön ;) Auringon pyöreys on kyllä muoto, jota tämän pitkän, pimeän kauden jälkeen kaipaisin!

   Poista
 2. Oo-o, mitkä kengät taas kerran;)
  Ja pyöreä ei ole minunkaan muotoni - muualla kuin kropassa - eikä siinäkään olisi niin väliksi!
  Ruutu ja raita - niistä tykkään. Musta-valkoisina;)
  Valoisaa helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa sinun ruuduista ja raidoista mieleeni, että onpas mulla muuten yksi pyöreä, joka iskee: nimittäin valkoiset pallot värikkäällä taustalla! Ja kropan malleilla ei niin väliä, pääasia, että ollaan kaikki erilaisia :)

   Huh, valkoinen tosiaan, sitä väriä on riittämiin tällä hetkellä. Pikkuisen liikaakin.

   Poista
 3. Koppa kun on pyöreä ja mitäs tässä muusta väliä! Todella, luonnossa pyöreää löytyy, kun osaa katsoa.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon siitä itsekin, vaihtelua mustalle.

   Poista
 5. Kengät! <3 Taas, tiedän, mutta sanon joka kerta niin kauan kun jaksan ihastella :)

  VastaaPoista
 6. Pyöreäksi rajattu valokuva on pehmeää katseltavaa, kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan hieman sattumalta, ensin ajattelin läpinäkyvää taustaa, mutta bloggerin toimintojen takia kuvat olisi pitänyt tallentaa muualle jne., joten päädyin yksinkertaisempaan ratkaisuun :)

   Poista
 7. Kauniit kuvat ja tietysti kengät:)

  VastaaPoista
 8. Kengät ovat hienot. Mutta eikö jakku ole hieman liian keväinen, näytät jotenkin palelevalta. Kiva idea toteuttaa pyöreätä.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytän aina palelevalta :) Tuo oli aika lämmin, plusasteinen päivä ja mulla on aina monta kerrosta puseroita päällekkäin.

   Poista
 9. Tosi kiva asu ja kengät ovat jälleen ihana juju kokonaisuudessa.

  VastaaPoista
 10. Näppärästi keksitty vastaus, pyöreäksi meni :) ! Kiva asu sinulla kuvissa ja mainiot kengät. Aloinpa miettiä, onko minulla mitään pyöreää vaatteissa... yksi mekko löytyy, mustapohjainen ja valkoisilla palloilla. Raidat ovat enemmän omaa pukeutumistyyliäni.
  Valoisaa helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli vähän tällainen ympäripyöreä vastaus haasteeseen :)) Juuri tuollainen kuvailemasti pallokuosi on suosikkini, muisto Mari-paita ajoilta (multa löytyi ainakin musta- ja kirkkaanvihreäpohjaiset).

   Kevättä kohti suunta, mukavaa helmikuuta sinullekin Tuulia.

   Poista
 11. Ihanat asut ja olet kyllä hoikka ja kaikki istuu niin kauniisti ja näytät pitkältä. :)

  Aurinkoista keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin nuorempana, kun painoa oli muutama kilo vielä vähemmän, luuli eräs nainen mua lehtikuvien perusteella 180 senttiseksi. Ja minä kun olen nippanappa 160 ja 170 puolessa välissä =D

   Hyvää loppuviikkoa Tiia :)

   Poista
 12. Hienosti pyöreilty. Kuvakaapparilla otan itse pyöreitä jos haluan ja tämmönen kuva oli nytkin harkinnassa. Nämä olivat varsin hienoja otoksia ja malli mitä mainioin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jostain luin, että jos haluaa bloggeriin pyöreän kuvan ilman kellertävää taustaa, täytyy kuva tallentaa johonkin ja lisätä se url -osoitteena. Enpä viitsinyt ja harmaa sopi loppujen lopuksi kivasti kuvan värimaailmaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu

Saaristoseikkailu

Rannalla