Kätilönä viitosille!

belgianshpeepdog belgian shepherd


belgian sheepdog puppy

Tässä nämä nyt olisivat, mun vikisevät valvottajani. Tätä se uuden vuoden koiratina tiesi. Sen sijaan eläinlääkärin ultralaite ei tiennyt mitään. Lupasi kaksi, jos kovasti positiivisia ollaan, maksimissaan kolme. Viisi niitä tuli. Työniminä Nasu, Nuppu, Nemo, Nino ja Nami. Näin lapset ne nimesivät, oikeat nimet saavat keksiä niiden tulevat Omat Ihmiset. Nämä ovat meillä vaan lainassa opettamassa elämän alun ihmettä lapsille ja kasvamassa Isoiksi Koiriksi.

Kommentit

 1. Ovatpa suloisia! Onneksi olkoon kätilölle ja perheelle!

  VastaaPoista
 2. Miten suloisia❤️ Onnea kätilölle ja koko pesueelle !

  VastaaPoista
 3. Voi apua miten suloisia<3 Yksi on tuollainen vähän vaaleampi? Meillä kun oli viimeksi pennut niin mä letitin vanhoista erivärisistä villalangoista niille nuo kaulatunnisteet. Ajattelin että ovat pehmoiset pennun kaulaan... Kaikki ilmeisesti syövät hyvin ja tarmokkaasti. Onnea uusille vauvoille! Ja äippäkoiralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa kaksi on eri värisiä. Äiti ja isä ovat molemmat mustia (=belgianpaimenkoira groenendael), mutta aina on mahdollista, että mustista syntyy myös värimuunnos tervueren (=ruskea), koska esi-isistä ja -äideistä niitä löytyy. Tässä yhdistelmässä tämä oli pienoinen yllätys, sillä todennäköisyys oli äärimmäisen pieni. Vielä yllättävämpää on, että toinen sisko oli harmaa tervueren, tuo, jolla on hopea naru kaulassa.

   Ruoka maistuu hyvin, vain pienintä täytyy vähän avittaa isompien jaloista, että saa syötyä. Terveiset viedään perille, myös mummokoiralle, joka on eristetty talon toiseen päähän ettei hoivaviettisenä omi vauvoja itselleen :)

   Poista
 4. Oi että kun ovat suloisia! Niin ihanan herttaisia kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, vielä niin pieniä ja avuttomia, kohta terävähampaisia riiviöitä :)

   Poista
 5. Ilman muuta söpöysvaroitus! Kun otsikko on PauMau niin ajattelin että kyse on kissoista. Ihmettelin että mitenkä nuo kissanpennut on ihan koiran näköisiä. Hidas järjenjuoksu näin sunnuntaina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä sattuu...mulla se järjenjuoksun hitaus ei vaan rajoitu sunnuntaihin =D Täytyypä muuten harkita nimenvaihdosta PauHau:ksi väärinkäsitysten välttämiseksi ;)

   Poista
 6. Oi herranjestas en kestä! En ikinä enää mene katsomaan moisia sulopalleroita tai kotiin tulee taas yksi uusi jäsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa! Kyllä noista yksi jäisi meillekin lauman jatkoksi (miehen ehdotus!!) ellei mulla alkaisi yksi vuoden kestävä projekti = ei koirankoulutus aikaa.

   Poista
 7. Ihanan raukeina ovat, onnea! Tämä siis oli se onnellinen perhetapahtuma, mä jo aattelin jotain muutakin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä ensin ajattelinkin hehkuttaa etukäteen hieman harhaanjohtavaa odotuksen onnea, mutta päädyin siihen, että ei jaksa paheksuvia anonyymikommentteja =D Ja raukeina joo, tosin melkoista piipitystä pitävät ja yksi on selvästi koliikkivauva :))

   Poista
 8. Voi mitä rakkauspakkauksia. Varmasti ihania pieniä tuhisijoita. Mikään ei vedä vertoja koiravauvoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei! On kyllä mielenkiintoista seurata kuinka nopeasti eläinlapset kasvavat ihmisiin verrattuna.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?