10/11/2013

Himalaya Herbals -lentoemäntien lempparit?

Pari vuotta sitten näin jossain naisten lehdessä pienen maininnan Himalaya Herbals -ihonhoitotuotteista. Jutussa kerrottiin, että lentoemännät hamstraavat näitä matkoiltaan, koska hinta-laatusuhde on loistava. Tietysti mun kiinnostukseni heräsi, jos kerran lentoemotkin...

Eikä ihan turha hehkutus ollut. Etsin jutun lukemisen jälkeen Himalaya Herbalsin nettikaupan ja olen siitä asti käyttänyt lähestulkoon pelkästään tämän sarjan ihonhoitotuotteita (no kuulostanpa ihan mainoksessa hymyilevälle tyytyväiselle käyttäjälle :)). Tuotteet ja niiden valmistus pohjautuvat ikivanhaan Ayurveda-ajattelumalliin (tai terveydenhuoltojärjestelmään, kuinka vaan). Lyhyesti Ayurveda tarkoittaa sitä, että kehon ja mielen kokonaisuus otetaan huomioon terveydenhoidossa ja apuna käytetään ruokavaliota, vuorokausirytmiä, yrttivalmisteita, meditaatiota, joogaa ja kehoa puhdistavia hoitoja. En itse noudata tai ole sen enempää aiheeseen tutustunut.

Tällä hetkellä käytössäni on Nourishing Skin Cream yövoiteena ja Gentle Hydrating Face Wash ihonpuhdistuksessa. Pari kertaa viikossa käytän ihonputsarina kuorivaa Gentle Exfoliating Daily Face WashiaOlen elämäni aikana käyttänyt satoja purkkeja eri valmistajien voiteita ja nyt jo uskon, ettei käsikaupassa myytävillä luonnollisiin ihomuutoksiin vaikuteta. Joten tärkein ominaisuus ihovoiteelle on kosteutusteho ja olen todennut Himalayan voiteiden olevan erittäin hyvin kosteuttavia mun suht normaalille, mutta pintakuivalle iholleni. Imeytyvät hyvin eivätkä jätä rasvaista oloa naamaan. Ja mikä tärkeintä, eivät tuki ihoa. Tuoksu ei tietenkään vaikuta toimivuuteen, mutta mielestäni se on tärkeä osa ja pidän näiden tuotteiden miedon raikkaasta tuoksusta.

Himalaya Herbals face wash

Ihonputsarit ovat todella riittoisia, ainakin mulle on riittänyt pieni määrä ainetta. Puhdistavat, mutta eivät jätä kiristävää tunnetta. Vaikka tuossa kuorivassa puhdistusaineessa luvataan sen olevan päivittäiskäyttöön, en uskalla sitä käyttää kuin pari kertaa viikossa ettei vaan rypyt ihan kokonaan hioudu pois. Mulla on myös ollut aiemmin käytössä vaahtoava putsari, joka oli todella hyvä. Purkkien ulkonäköä on hiljattain muutettu, joten ihan varma en ole, mutta luultavasti se on tämä tuote.

Käyttöä odottamassa kaapissa on pari hiustuotetta ja juuri postista tulleet uudet rasvapurkit. Silmänympärysvoiteen uskallan linkata tähän, koska sitä olen aiemmin käyttänyt ja on osoittautunut hyväksi, siis tämä Under Eye Cream. Muista tuotteista voin kertoa joskus myöhemmin kunhan olen ensin niitä testannut.

päivävoide silmänympärysvoide day cream night cream under eye cream

Myynnissä on myös jotain luontaistuotteita, mutta niistä ei mulla ole kokemusta. Sivuilta löytyy kattavat tiedot yrteistä, joita tuotteissa käytetään eli sieltä voi tarkistaa ettei ainesosissa ole käytetty itseä mahdollisesti allergisoivia kasveja. Kaupassa on lähes aina hyviä tarjouksia, jolloin hinnat ovat vielä edullisimpia kuin normaalisti.

Maksutapana Visa ja tuotteet lähetetään Latvian kautta, joten tulli- tai alv-maksuja ei tule maksettavaksi eikä myöskään postikuluja. Paketti on tullut noin viikossa ja kaikki purkit ovat aina olleet ehjiä. Purkamiseen menee kyllä oma aikansa, koska jokainen tuote on kääritty yksittäin tiukasti tuorekelmuun. Jos hyviä ja edullisia ihonhoitotuotteita etsii, suosittelen kokeilemaan.

10 kommenttia:

 1. Kävin kurkkimassa heidän sivuillaan ja ainakin ovat kovin edullisia, mutta en vielä tilannut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain lehdessä muuten näin mainoksen ja ettei olisi ollut Prisma, joka on ottanut näitä myyntiin. Tosin niissä on varmaan sieltä ostettuna Suomi-lisä :/

   Poista
  2. Kyllä - kuuluvat Prisman valikoimaan - ainakin täällä Turun seudulla. Kovasti kun tutkii kosmetiikkahyllyjä niin kyllä ne sieltä purnukkapaljouden seasta löytyvät :)
   - Seijahannele

   Poista
  3. Varmasti nyt jo löytyykin, en ole Prisman tilannetta tutkinut tämän reilu 1,5 vuotta sitten kirjoittamani tekstin jälkeen. Ja löytyy muualtakin: ostin Himalaya Herbalsin yleis/perusvoiteita todella edullisesti Saiturinpörssi-nimisestä halpaliikkeestä n. vuosi sitten eli saatavuus parantunut huomattavasti :)

   Poista
 2. Mulle näitä tuotiin Intiasta suoraan tuliaisena ( annoin ostoslistan mukaan) ja hyväksi olen havainnut niin putsarit, kuin kuorinnat ja jalkarasvan. Hinta/laatu enemmän kuin kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovatko paikanpaalta ostettuna viela edullisimpia kuin verkkokaupassa? Juuri avasin jalkaravatuubin ja vaikuttaa hyvalle mun korppuantapaille :)

   Poista
 3. Hei
  Voisitko laittaa nettikaupan osoitteen?
  Kiitos

  VastaaPoista
 4. Moi, tässäpä tämä http://www.himalayadirect.com/default.asp , löytyy myös tekstistä suoralinkkinä heti ensimmäiseltä riviltä :)

  VastaaPoista
 5. PauMau testailin juuri näitä ihonpuhdistuotteita ja tulin tänne sinun sivuille. Tuotteet ovat jo vakuuttaneet minutkin ja kiinnosti tietää miten sinä olet nämä kokenut. Täytyy kyllä sanoa, että näissä on hinta-ja laatu kohdillaan ja tuoksukin miellyttävä. Tuoksu on tärkeä. <3

  Kivaa että nämä ovat nyt rantautuneet Suomeen.

  Ihanaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Silloin, kun "löysin" nämä tuotteet, oli melkoinen kaiveleminen niiden saatavuudesta eikä niistä muutenkaan löytynyt paljoa tietoa. Toivottavasti laajentavat valikoimaa entisestään myös Suomen käsikaupassa :)

   Poista