8/27/2018

Nevada Car & Bike Show Porvoon vanhalla rautatieasemalla

nevada car & bike show 2018 tapahtumakuvaus tapahtumakuvaa dokumentaarinen valokuvaus pin-up tyttö pin-up girls fifties kukkamekko 50-luku pinkit hiukset
nevada cars bike show 2018 porvoo tapahtumakuvaaja motorbike yleisö
nevada cars bike show 2018 porvoo tapahtumakuvaaja chopper motorbike jupiter  _

Lämmin syyskesän lauantai, livemusiikkia, paljon kauniita autoja ja moottoripyöriä vanhassa, joskin hieman remontin keskellä olevassa miljöössä. Nevada Car & Bike Show 2018 oli vapaa pääsy, mutta sen yhteydessä järjestetyn huutokaupan tuotto ja yritysten sponssorointituki lahjoitetaan porvoolaisen Alva-talon nuorille. Kerrassaan upeasti järjestetty tapahtuma, hienoa Cherubs MC ja Custom Car Club ry!

Nevada car bike show 2018 porvoo tapahtumakuvaaja rodi
Nevada car bike show 2018 porvoo tapahtumakuvaaja parturi parran trimmaus
nevada cars bike show 2018 porvoo tapahtumakuvaaja moottoripyörä pinstripe

Olen pohtinut blogini jatkoa ja päätynyt siihen, että tulen jatkossa jakautumaan kahdeksi eri persoonaksi. Tämä blogi jatkaa rajatuilla aihealueilla:  moottoripyöräily ja moottoripyörät (ja muutkin moottorilla kulkevat) naisnäkökulmasta, tapahtumat, matkailu ja elämykset niin kauempana kuin ihan lähellä hyvin vahvasti siinä rinnalla kulkien. Ja tietysti kaikkea muutakin mitä näihin aiheisiin liittyy. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että täällä näkyisi ainoastaan moottoripyörien kuvia vaan jaan vinkkejä mm. matkan varrella hyviksi havaituista hotelleista, mukavista ja miksei huonoksikin todetuista reiteistä ja matkailijan kannalta hyödyllisistä tuotteista. Ja luonto ja kauniit maisemat ovat suuri inspiraation antaja, sekin näkyy täällä. Postaustahti ei varmasti ole yhtään ripeämpi mutta tekstin osuus ja sisältö ehkä pidempään hyödynnettävissä. Jätän vanhat aihepiiristä poikkeavat jutut ja kuvat toistaiseksi näkyviin, mutta nekin todennäköisesti poistan jossain vaiheessa kun sisältö rajautuu.

Olen kuitenkin hyvin laaja-alaisesti kiinnostunut kaikesta muustakin ja sellainen sisältö siirtyy jatkossa kuva/portfoliosivuni valokuvapainotteiseen blogiin osoitteeseen https://pauliina.kuvat.fi/blog.

Nevada car bike show 2018 porvoo moottoripyörä pinstripe (1 of 1)
nevada cars bike show 2018 porvoo tapahtumakuvaaja catalina jenkkiauto
nevada cars bike show 2018 porvoo tapahtumakuvaaja bändi vanha rautatieasema

7 kommenttia: