Kesän kuumin kenkätrendi ja muita kesäkuun suosikkeja


valkoinen kirsikankukka

Lunetten Kuukuppi. Yksi ehkä innovatiivisimpia ja hyödyllisimpiä suomalaisen tuotekehityksen aikaansaamia tuotteita viime vuosikymmeninä. Tämän pienen muovisen kupin ansiosta naiselämän kuukausittain toistuvat muutamat uusiutumisen päivät ovat huomattavasti helpompia ja vaivattomampia. Ensimmäisen oman kuukuppini hankin heti, kun se tuli markkinoille n. 13 vuotta sitten ja nyt seuraava sukupolvi saa omansa.

valkoiset crocs ketunleipä kukka

kukkiva kirsikka valkoinen

Crocsit. Sanokaa mitä vaan, mutta landeasukkaana ehdottomasti helpoimmat ja kyllä, mukavimmat kengät tallustella tiluksilla. Muotilehdetkin hehkuttavat Crocsien olevan kesän 2017 kuuma hitti, "the ugly shoe trend". En mä näillä kuitenkaan pihaa kauemmaksi lähde.

repair wrap korjausteippi harley davidson

Repair wrap, veden avulla kovetettava korjausteippi. Silloin kun jesari ja nippusiteet eivät enää auta. Tämä kulkee mukana mopoillessa, sillä koskaan ei tiedä mitä seuraava mutka tuo tullessaan. Teippi kastellaan vedessä ja se kovettuu hetkessä teräkseksi. Kannattaa miettiä mitä sillä korjaa, sillä irrottamiseen tarvitaan rautasahaa. Pieni ongelma tietysti on, jos tarvehetkellä ei ole vettä saatavilla...

bubblecap hiilihapotuskorkki soda stream

Bubble cap, mukana kulkeva hiilihapotuskorkki. Suomalainen keksintö tämäkin. Hiilihapotuslaite SodaStream on ihan ehdoton laite meidän taloudessamme, mutta joissain tilanteissa tämä taskuun mahtuva laite on kätevä. Sopiva mökille, reissun päälle tai vaikka leirille teinin reppuun mukaan. On olemassa myös pieniä, 16 g hiilihappopatruunoita, jolloin iso pulloa ei tarvitse kantaa mukanaan. Hieman päänvaivaa aiheutti pullon sovittaminen ennen kuin ymmärsin lukea ohjeista, että korkki sopii limupulloihin, ei pöytälaitteen pulloihin.

kikkelihuulipuna peniksen muotoinen huulipuna

Ja hih hih -huulipuna, hupiostos Aliexpressistä. Värivalikoima ei ihan itselle paras ollut, mutta sekoittelen tätä muiden värien kanssa.

chopper harley davidson sportster

Mutta tavarasta viis, koska ainoa mitä kesällä oikeasti kaipaa on aurinko, kaksipyöräinen ja seikkailuihin vievä tie!



*Lunette, Crocs, Bubble cap ja Repair Wrap pr-näytteitä



Kommentit

  1. Kivoja oivalluksia ja mukavaa reissailua prätkän selässä.

    VastaaPoista
  2. Turvallisia ajoja kesäisessä Suomessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivotaan, että se oikea kesä tästä alkaisi :)

      Poista
  3. Katsoin että mikä ihme sulla keltaisena loistaa puussa :) Selkis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin pirtsakka! Kiva, että kuukuppeja valmistetaan myös värillisinä :)

      Poista
  4. Crocsit on vaan niin hyvät, pidän töissäkin niitä kesäisin.Toi sun huulipuna on aika "sexy" :D
    Mukavia ajomatkoja <3

    VastaaPoista
  5. tuota teippiä pitää hommata ;) Eikä tuo huulipunakaan huono veto olisi yhtään ;) Crocsit ovat todellakin pihakengät ja taas mies kysyi, josko siirtyisin takaritsiltä kahvoihin tänä kesänä....katsotaan, olisihan se yksi kesän tavoite :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta siirryt kahvoihin! Mä ostin ensimmäisen oman pyörän parikymppisenä enkä ole sen jälkeen uskaltautunut kenenkään kyytiin muuta kuin pakkotilanteessa :D Kohta huomaat olevasi mopon omistaja, niin käy lähes kaikille, jotka kerran tankoon tarttuvat ;)

      Poista
  6. Tykkään myös crocseista, löytyy sandaalit, myös tuollaiset kuin sinullakin, sekä kumisaappaat.
    Jalat ovat ihanan kevyet crocsit jalassa.

    Eikun punaa huuliin ja maantielle...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin on Crocseja ja niitä halpoja kopioita vaikka minkä mallisia. Parhaat ovat talvikäyttöiset muoviterälliset, joissa on karvavuori ja varsi karvaa. Tekokarvaa tietysti.

      Juu, punasuisena baanalla ;)

      Poista
  7. Crocsit ovat minunkin yksi ehdoton suosikki ja vallankin veneellä mukavat sujauttaa jalkaan kun lähtee käymään laiturilla. Tuo hiilihapotiskorkki oli mulle ihan uusi juttu! Siihen pitää tutustua, kuulosti kovin kätevältä. Sodastramit meillä sekä kotona että veneellä oma =D. Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Crocseista on moneen. Ja suurimalla osalla sellaiset taitaa olla vaikka niitä niin arvostellaankin välillä ;) Hiilihapotuskorkki on tosi kätevä. Piti vaan ensin kokeilla kantapään kautta, kun ohjetta lukematta ihmettelin kuinka Sodastream pullon suu siihen muka mahtuu :D

      Poista
  8. Hihi mikä puna ;) No mitenkäs täältä löytyy samanlaiset kesäkenkulit, mutta hei omistan todellakin monenmoiset Crocsit eikä niitä edes Crocseiksi tunnista.

    Muiskuja kesäpäiviin PauMau <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuota punaa raaski käyttää, muuten hauskuus häviää ;)

      Poista
  9. Turvallisia ajokilometrejä ja lempeää kesäkuuta!

    VastaaPoista
  10. Mielenkiintoinen kesäkuu! Ihania kesäretkiä sinulle!

    VastaaPoista
  11. Ihastuttavat kuvat jälleen ja kesäideat. Olet oikea kuvaaja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla