Kukkia ja sisustusta

lugnet life & living sisustusliike lasinen lamppu


lugnet life &  living sisustusliike hopeinen shampanjamalja lugnet life &  living sisustusliike rustiikki peili lugnet life sisustusliike_ lugnet life sisustusliike pöytäkattaus lugnet life &  living sisustusliike kahvila lugnet life 6 living sisustusliike vanhoista lankuista tehty pöytä lugnet life &  living sisustusliike second hand kauppa lugnet life &  living sisustusliike sisustus_

Kukkia, paljon kukkia löytyy sisutuskauppa Lugnet Life & Living:n tiloista. Mielenkiintoinen paikka sijaitsee Kirkkonummella, Sjökullan kartanon vanhassa navettarakennuksessa vain muutaman kilometrin päässä Turun moottoritiestä. Sen lisäksi, että täältä voi tehdä sisustus- ja second hand -löytöjä, tuoksufriikin nenä kävi kuumana kynttiläpurkkien ja moninaisten erikoisteelaatujen tuoksusta huumautuneena. Ensi kesänä prätkällä tänne mutkateitä pitkin terassikahville ja ehkäpä mukaan tarttuu myös huippuherkullista Raimugido -artesaanileipää!

Kokeilin tällä kertaa jotain erilaista ja leikin Lightroomin kuvankäsittelyominaisuuksilla vähän rajummin kuin mitä yleensä. Peruskäsittelynä en tee muuta kuin muunnan raw-kuvat katsottavaan muotoon pienellä terävöityksellä ja valkotasapainon tarkistuksella. En oikein tiedä pidänkö tuollaisesta mattaisesta kuvapinnasta. Ei se ainakaan joka paikkaan sovi, mutta ehkä menettelee tällaisessa puhtaanvaaleassa sisustuskuvassa. Vai mitä mieltä olette?

Kommentit

  1. Tunnelmaltaan pehmeitä kuvia. Tuo paikka voisi olla tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. Ooh, kaunista ja niin ylellistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen ja ripaus hopeaa nostavat tunnelman piirua ylemmäs :)

      Poista
  3. Fantastisen tyylikästä hillittyine väreineen.
    Juuri sopiva, lievästi udunomainen vaikutelma.
    I h a n a a . 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rita :) Hillityt värit tuovat kivaa vaihtelua värikkäisiin kuviin. Siitäpä sain idean kokeilla taas välillä mustavalkoista.

      Poista
  4. Ihania kuvia. Minä tykkään kovasti tämmöisestä(kin) lookista. Ja paikka vaikuttaa aikas uskomattoman upealta. Tuskin sitä tulee tuolla koskaan käytyä, mutta ikinä ei voi tietää.
    Oi... tuo ylhäältä kuvatut kynttilät -kuva on kaunis. Erityisesti tuo lauta osui sydämeen. Olisi ihana saada samanlainen. Käyttäisin kuvissa varmastikin paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauta on itseasiassa pöydän kansi. Ihastuin siihen itsekin, pöydässä oli kauniit, koristeelliset vihreät jalat. Jotain samanlaista kuvaustaustaa voisi viritellä diy-periaatteella: vanhoja lautoja tai lankkua, maalinjämiä ja hieontapaperia. Palaan ehkä asiaan täällä joskus :)

      Poista
  5. Kauniita, utuisia kuvia.Kuvissasi on seesteinen tunnelma.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
  6. Kukat tuovat sisustukseen elävyyttä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus joku on neuvonnut, että valokuvan mielenkiintoa lisää, jos siinä on joku elävä elementti. Sama taitaa päteä sisustuksessa?

      Poista
  7. Hienot kuvat! Näihin sopii pehmeä tunnelma. Itsekin tykkään välillä käyttää tekstuureita tms, antavat kivan fiiliksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitäisi rohkeammin kokeilla kuinka erilaisia tekstuureita saa aikaan säätimiä sirrellen. Kyllä mä tästä presetin itselleni loin (vau, osasin!), jos vaikka joskus myöhemmin olisi käyttöä.

      Poista
  8. Utuisuus sopii näihin kuviin. Kaunista.

    VastaaPoista
  9. Tuolla pitäis päästä käymään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä kesäretken kohteeksi? Ja siitä voi suunnata vaikka kansalliskohdetta ja hieman toisenlaista sisutustusta ihailemaan Hviträskiin.

      Poista
  10. Valtavan upea tuo pöytä ja niin hienot kuvat. En uskaltaisi mennä kahville löytyisi varmaan meille vaikka mitä. Moottoripyörä on siitä kätevä ettei kyydiin mahdu mitään isoa, taskuun jotain pientä.

    Kiva muuten kun kuvia on käsitelty enemmänkin, en kyllä huomannut ellet olisi sanonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesti kiittelen mopolla liikkuessa rajallista kuljetustilaa, jää monet turhat ostokset tekemättä. Pakon sanelemaa konmaritusta :D

      Mietin tohdinko ollenkaan julkaista näin käsiteltyjä kuvia, mutta hyvä jos eivät ole liian silmille hyökkääviä :)

      Poista
  11. Hienot kuvat - romanttisia! Näihin kuviin sopii erinomaisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia :) Mietin, että tällainen tunnelma sopii ehkä juuri romanttiseen sisutuskuvaan ja ehkä myös henkilökuviin, joissa haluaa korostaa eteerisyyttä.

      Poista
  12. Kauniita sisustusjuttuja! Ja kukkia! Kaunis postaus!

    VastaaPoista
  13. Ompas kaunis myymälä, pitääkin joskus matkustaa katsomaan :)

    VastaaPoista
  14. Hyvä tunnelmahan noista kuvista välittyy. Tuommoiset sisustusliikkeet ovat niin ihania.

    VastaaPoista
  15. Kertakaikkisen ihana kauppa, mä oon varmaan edellisessä elämässä ollut harakka, rakastan niin kaikkea kiiltävää, mutta myös vaakana kaikkea kaunista. Kivoja kuvia, välillä on kiva "leikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta kyllä löytyy niin kiiltävää harakan makuun kuin rustiikkisempaa muille kottaraisille ;)

      Poista
  16. Vau, tosi kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Uusien kuvanmuokkausjuttujen kokeilu on minusta hauskaa! Vaikkei sellaisenaan joka kerta tulisi käytettyä, niin jotain onpahan jotain hihassa erityistilanteita varten! :) Hmm, tuollahan voisi kyllä vierailla jollakin moottoripyöräreissulla. Näyttää pahasti siltä, että täytyy ottaa sivuvaunu mukaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitäisi opetella käyttämään Photoshoppiakin, tuossa se on roikkunut koneella mukana jo kolmatta vuotta käyttämättömänä.

      Enpäs ole ajatellutkaan, että tuota meidän sivuvaunullista voisi noin hyödyntää. Täytyypä muistaa :D

      Poista
  17. Kauniit, tunnelmalliset kuvat ja kivasti kukkia joka puolella :)

    VastaaPoista
  18. Tykkään kovasti! Hyvin sopii tuo käsittely näihin kuviin, kerrotko tarkemmin, mitä teit? Täytyypä laittaa paikka korvan taakse muistiin kesäajeluja ajatellen.:)

    VastaaPoista
  19. Eipä onnistu kommenttiisi vastaaminen kuin näin omana viestinä. Blogger...Ai mitä tein tuolle, säätelin namiskoita vailla suunnitelmaa ja parempaa tietoa eri suuntiin ja tällaisia tuli :D Lightroom kertoo, että valoisuutta olen lisännyt ja suurin osa säädöistä tapahtui tone curves -laatikossa (highlihts alas, lights ylös, darks alas ja shadows hieman ylös). Myös clarityä ja vibrancea ylös. Normaali terävöitykset ja linssinkorjaukset. Vinjentoinnissa säädöt highlight priority -moodissa. Siinä se kai oli, jos jotain selvää saa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla