Astu sisään

Outlet Tukku Tammisto Jumbo sisutus pissaava ranskanbuldoggi uros patsas ovimatto_
Outlet Tukku Tammisto Jumbo sisutus kesäinen keväinen sanonta Lugnet Life & Living ovimatto sisustustuote Outlet Tukku Tammisto Jumbo sisutustyyny värikäs sisustus Outlet Tukku Tammisto Jumbo kierrätys lasipullo

Kovasti on ollut pari viime postausta sisustuspainotteisia, mutta sepä juuri on valokuvablogin etu. Voi valokuvata ja laittaa tänne kuvia (ja vähän kirjoitellakin) aiheista kuin aiheista, koska ei ole tiukasti sidottu mihinkään tyylilajiin. Valokuvablogiksi tämän omani luen kuuluvaksi, keskittyyhän sisältö melko tiukasti valokuvien ympärille.

Valokuvaukseen liittyy viikonlopun menotkin: perjantain ja lauantain vietän Kuva&Kamera -messuilla messubloggaajana. Mulla on jo tiukka lukujärjestys laadittu, jotta ehdin kaikille mielenkiintoisille luennoille ja niitä on paljon! Jos messuille satutte ja minut tunnistatte, nykäiskää ihmeessä hihasta :)

Kommentit

  1. Kivoja ovimattoja! :)
    Ai nyt on messut, minä missaan ne aina... Olisi uusi linssi mietinnässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin juuri, että nyt on kaikki linssit hallussa mitä tarvitsee niin eiköhän tuo Sigman makron tarkennus ala kiukutella. Siispä minullakin uusi hankita ehkä edessä :) Harmi ettet messuille pääse, on mun mielestäni kiva tapahtuma runsaan ohjelmatarjonnankin puolesta.

      Poista
  2. Näistä matoista pitäisi meille tulla tuo ovikellomatto, meidän ovikello kun on sanonut sopimuksensa irti :)
    Kivaa messuviikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä ei ole koskaan tässä talossa kelloa ollutkaan, mutta näiden hirsiseinien läpi huutavalla pitää olla melkoisen kantava ääni ;D

      Poista
  3. What a cute store! How fun! Have a great weekend!

    VastaaPoista
  4. Those are all great, and funny, door mats. Well found.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. By accident I realize the similarity although the pictures were not all taken in the same place :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla