Yöllä on helppo hoitaa ihoa






Kommentit

  1. Kaikenlaiset naamiot on ihania. Mä hoidan ihoa vaan iltaisin, mä oon vähän laiska rasvailija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä naamio oli superhelppo, illalla iholle ja aamulla vedellä pois :)

      Poista
  2. Minullakin oli Jamelan yön yli naamio kokeilussa ja oli aika kosteutettu iho aamulla, ei ollenkaan rasvainen, vaan ihanan joustava! Suosittelen, myös se silmänympärysnaamio toimi ja laski turvotusta! Kiva nähdä illalla 40+ bloggaajien miitissä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä testannut silmänympärysnaamiota. Täytyy odotella väsyneitä silmiä, jotka luultavasti ovat lähempänä kuin arvaankaan -ensi maanantaina kello taas herättää hävyttömän aikaisin...Illalla näemme, kivaa :)

      Poista
  3. Mun testaama kauranaamio on taivaallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa naamioissa on kyllä monia muitakin, jotka kuulostavat houkutteliville :)

      Poista
  4. Tuo on varmaan ihana tuote, tykkään niiin laventelista <3 Mulle tuo sarja on on vielä vieras mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta joten saatanpa joskus kokeilla jotain, vaikkapa ensiksi juuri tuota laventelinaamiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laventelin tuoksu on ihanan herkkä ja raikas. Ainakin tässä naamiossa tuoksu ei jäänyt iholle eli tuoksuherkemmätkään eivät sen takia menetä yöuniaan. Ja toisaalta laventelin tuoksu on rauhoittava.

      Poista
  5. Ensinnäkin: aivan valtavan hienoja kuvia taas, nää vaan paranee kerta kerralta! :) Kuulostaapa myös hyvältä tuo naamio. Hemmottelua söpössä purkissa, mä oon niin vietävissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana, kyllä lämmitti mieltä varsinkin, kun juuri kipuilin ison kasan kuvia kanssa miksmuillaonainaparempia ja ainakin kaikilla on paremmat kamerat ja miksmäenosaa...

      Kiva, että joku toinenkin höpsähtää karkkipurkkeihin, mitä söpömpi purkki, sen helpommin se uppoaa muhun. Tosin tässä purkissa myös sisältö on sopusoinnussa ulkoisen olemuksen kanssa eli just hyvä :)

      Poista
  6. Aivan ihanat kuvat, aivan sama ovatko laventeleita vai ei, näitä kuvia kelpaa katsella. Tuota laventelia ei minulle tullutkaan, mutta ihanasti nämä naamiot ovat kesäkuumalla tuntuneet kasvoilla. Kiva geelimäinen koostumuskin. Tykkään. .)

    Iloa viikonloppuun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Mun mielestäni tässä naamiossa on kiva sen keveys. Yleensä naamiot on aika raskaita iholla, mutta geelimäisyys ja imeytyvyys varmaan tekee sen ettei tämä "tuki" ihoa.

      Sullekin kivaa viikonloppua :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla