Syksyn harmaa hiusmuoti

Viikon lopulla pääsin tutustumaan yhdessä muiden 40+ mimmien kanssa Schwarzkopfin tulevan syksyn aikuisten naisten hiusmuotiin ja uutuustuotteisiin. Hiustrendeistä päällimmäiseksi nousi se, että harmaa on nyt pop. Eikä pelkästään väripurkista hankittu hopea vaan ihka oikea harmaa hiusten väri.

schwarzkopf anti age harmaat hiukset käsittely kristiina halkola_

schwarzkopf age of beauty vaalea hiusväri aikuinen nainen

schwarzkopf age of beauty layered chic

Mutta harmaankaan ei tarvitse olla tasainen maantienväri, vaan sitä kirkastetaan ja korostetaan erilaisilla sävytteillä. Myöhemmin syksyllä myyntiin tulevilla Bonacure Excellum Silverwhite -tuoteilla voi kotioloissakin saada luonnostaan harmaat hiukset ryhdistettyä uuteen loistoon. Sarjaan kuuluu mm. suihkeet, joista toinen sisältää teräksen- ja toinen hopeansävyistä pigmenttiä. Mielenkiintoista.

age of beauty collection hiustrendi syksy 2015_

Bonacure excellum silverlight

Osaavat ammattilaiset valitsivat meille jokaiselle oman hiustyypin mukaiset tuotteet kotiin testattavaksi. Vielä muutama vuosi sitten olisin ehdottomasti valinnut tuuheuttavat hiustuotteet, mutta raskauksien myötä piikkisuorat hiukseni muuttuivat latvoista kihartuviksi ja karkeammiksi. Sain mukaani siis silottavat tuotteet, jotka sisältävät Q10:ä ja omega kolmosta. Katsotaan muuttuuko karvat vähemmän pörröisiksi, testitulosta myöhemmin.

bc exellium silottava shampoo hoitoaine tehohoito_

vadelmajäädyke vadelmajälkiruoka helppo jälkiruoka
Kiitos Pinkit Korkokengät kuvauskäsistä ;)

Mutta arvatkaapas mikä sai mut ihan liekkeihin!? Ei suinkaan yllä oleva vadelmajäädyke, joka sekin oli herkullinen. No komeat miehet ja hyvä musa tietenkin! Alla myös (muka) asukuvaa :)

crossfyre bändi kokoonpano laulaja

crossfyre laulaja rock'nroll mad croc
Tilaisuuden housebändinä oli Crossfyre, jonka komean laulajan kainaloon pääsin notkumaan.

Kommentit

  1. Oli kyllä niin hauskaa taas tavata, meillä sitä juttua aina riittää :D
    Hyvä kuva sinusta ja hunksista.
    Hauskaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juttua riittää eikä pipot kiristä ;) Mun tyttö sanoi muuten hunkseja pienenä hanskeiksi :))

      Poista
  2. Voi mitä ihania kuvia. toi sun nappaamaama jälkiruokakuva on NIIN instagramkamaa ;) Kylläpä olet napannut muutenkin ihania kuvia tapahtumasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun on Instakelpoiset kädet kuvassa niin hyvä on ottaa kuvia. Taidan lainata niitä useamminkin :)

      Poista
  3. Nyt voisi siis rauhassa harmaantua ;) hiukseni eivät ole vielä siitä osoittaneet merkkejä, toivottavasti harmaa on muotia sittenkin, kun se tulee eteen :) komean miehen olet kainaloosi napannut ♥ tai siis toisinpäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan kuitenkin ettei harmaantuminen vielä tämän muotikauden aikana tapahdu ;) Valitettavasti tuo nappaaminen taisi tapahtua juuri niin kuin ensin ehdotit =D

      Poista
  4. Mahtavia kuvia, niin nautinto katsoa! Täällä on harmaita ollut näkyvissä. Äkkiä blondattu piiloon, vaikka olisivat kuinka muotia : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Niin kai useimmat tekevät. Mäkin aina annan juuren kasvaa siinä toivossa, että se olisi muuttunut kauniin hopeanharmaaksi. Ja pöh, turha toivo sama myyränvärinen pää kesät talvet =D

      Poista
  5. Harmaa väri on ihan ok. Odotan innolla milloin mulle tulee vai tuleeko lainkaan, ehkä hiukan. Olen punapää! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenköhän muuten on, onkohan eroa harmaiden sävyissä jos olet ollut punapää tai tummatukkainen!? Mun isälleni tuli ihan valkoinen tukka, sellaisen huolisin mielelläni :)

      Poista
  6. Kivan kuuloinen/näköinen tilaisuus, harmi etten kerennyt mukaan. Ensimmäiset harmaat olivat kyllä järkytys, mutta aika hyvin ne uppoavat tuonne muiden joukkoon. Oudosti punapigmentti on vain lisääntynyt vuosien myötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva tilaisuus, mutta kaikkeen ei aina ehdi vaikka haluaisi. Mulla taas on tainnut punapigmentti vähentyä iän myötä.

      Poista
  7. Aivan mahtavia kuvia ja kyllä rouva itsekin on niin viimeisen päälle hyvännäköinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos Tiia, mikäs se on poseerata nuoremman miehen kainalossa ;)

      Poista
  8. Yläkuvan Kristiina Halkolalla? on upeat harmaat hiukset. Ja Wau, tuo alin kuva! Makeet farkutkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein tunnistettu, upea Kristiina Halkolahan se on. Kumman farkkuja tarkoitit ;)?

      Poista
  9. Ensimmäisen kuvan harmaat hiukset ovat kaunista sävyä vaikka itselleni en (ainakaan vielä) tuota väriä halua vaan blondaan harmaat piiloon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestäni väri on tosi kaunis, mutta en tiedä kuinka sinut itse olisin tuollaisen värin kanssa.

      Poista
  10. Vautsi mitkä kuvat (varsinkin tuo viimeinen...), olipa kiva tilaisuuskin. Tuotteiden testausta odotan, eka pitää kuluttaa nuo vanhat pois! Ihanaa alkavaa viikkoa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin tässä juuri itsekin, että kokeilenko välissä näitä vai käytänkö ensin vanhat loppuun. Kovasti jo mieli tekisi uusiin purkkeihin tarttua :) Kivaa viikkoa myäs sinulle :)

      Poista
  11. Minä kyllästyin jatkuvaan kahden viikon välein tapahtuvaan värjäyskierteeseen ja leikkautin pitkät hiukseni ihan lyhyiksi, nyt saavat kasvaa harmaan eri sävyissä. Ensimmäiset harmaat ilmaantuivat jo 15-vuotiaana, eli olen värjännyt hiuksiani nyt n. 40 vuotta, joten aika aikansa kutakin. Täytyypä tutustua noihin mainitsemiisi tuotteisiin, kun tässä "muodin huipulla" nyt mennään harmaiden hiusten kanssa. :-) Tyylikkäät ja kauniin väriset ovat monet sanoneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea päätös! Schwarzkopfin väki kertoikin tuolla tilaisuudessa, että eivät kysy enää ensimmäiseksi asiakkaalta kuinka peitettäisiin harmaat vaan ehdottavat kuinka omaa sävyä korostetaan parhaiten. Suosittelen ehdottomasti tuohon suihkeeseen tutustumista (ja toki muihinkin). En voinut vastustaa kiusausta ja kokeilla sitä pikkuriikkisen omiin, vaalennetuihin hiuksiin ja tosi kauniin harmaaseen taittuvan kiillon antoi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla