Puolukkauutteella ryppytaistoon


PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aikuisen naisen kauneusblogi kauneusbloggaaja lumene time freeze instant lift v-shaping serum kiinteyttävä pikakaunistaja  seerumi lankku

Kenelle? Kaikille ihotyypeille, kohderyhmänä suunnilleen nelikymppiset ja sitä kypsemmät tapaukset.

Mitä luvataan? Ihon kiinteytymistä pitkäkestoisesti ja välitöntä napakoitumista. Kasvojen ja kaulan piirteiden kohoamista ja selkeentymistä. Ryppyjen siliämistä. Suojaa ulkoisten haittavaikutusten aiheuttamilta tekijöiltä. Ohoh, aikamoiset lupaukset! Lupaukset perustuvat seerumissa käytettyyn puolukkauuteen anti-age-vaikutukseen sekä molekyyliteknologiaan, jonka kerrotaan edistävän kollageenin ja elastaanin muodostumista.

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aikuisen naisen kauneusblogi kauneusbloggaaja lumene luonto puolukka puolukkauute puolukankukka puolukanvarpu

Kuinka? Taputellaan iholle ennen päivä- tai yövoidetta. Itse olen laittanut myös silmäkulmiin ja kevyesti ala- ja yläluomillekin; mikä ei ole kiellettyä, se on sallittua. Toki varovainen pitää olla ettei aine päädy silmiin.

Miltä tuntuu? Pikakaunistajan tuoksu on todella kevyen hyvä ja raikas. Tässä tuotteessa tuoksu ei kuitenkaan jää nenään tai iholle leijumaan. Imeytyminen tapahtuu hetkessä eikä jätä iholle oikeastaan minkäänlaista tuntua. Kokeilin seerumia myös meikkivoiteen alle vaikka muuten en meikkivoidetta kesällä käytäkään. Meikkivoide pysyi normaalisti, ei rullautumista tai vaikutusta levitettävyyteen.

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aikuisen naisen kauneusblogi kauneusbloggaaja lumene time freeze instant lift v-shaping serum kiinteyttävä pikakaunistaja  magic drops

Hyvä tietää: Valmistettu ilman parabeeneja, mineraaliöljyjä tai synteettisiä väriaineita.

Tulos? Olen käyttänyt V-shapingia nyt kolmatta viikkoa sekä aamuisin että iltaisin ja sen verran olen tyytyväinen ihon tasaiseen sävyyn ja jollain tavoin virkeämpään ja vähemmän väsyneeseen ulkoiseen olemukseeni, että käyttöön tämä tulee jäämään.

Hinta? 30 ml 24.90 €

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aikuisen naisen kauneusblogi kauneusbloggaaja lumene luonto puolukka puolukkauute puolukankukka

Seerumi saatu Lumenelta.

Kommentit

  1. Olen huomannut, että näin kesäisin minulla iho muuttuu ja ei ole niin pintakuiva kuin talvella. No, ihan loogista, kun ei ole pakkasia ja viimaa ja kuivaa sisäilmaa. Olen siirtynyt käyttämään melkein pelkästään seerumeita, sillä yllättäen ne tuntuvat riittävän ja ihoa ei kiristä. Lumene on kyllä nostanut viime aikoina päätään ja petrannut tuotteissaan ja niiden ulkonäössä. Itse hyvinkin kriittisenä olen ollut muutamaan tuotteeseen hyvinkin tyytyväinen:) Ihanaa sunnuntaita P:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös huomannut, että kesä vaikuttaa suotuisasti ihoon, mutta ei niin paljon, että täysin ilman ihovoiteta pystyisin olemaan.

      Totta tuo Lumenen profiilin korotus, aiemmin mulla oli käytössäni joku satunnainen meikki- ja kynsituote, mutta nyt käyttöön on päätynyt myös silmänympärys- ja ihovoiteita.

      Mukavaa sunnuntaita sinullekin M :)

      Poista
  2. Tää on kyllä huipputuote. Minä käytän tätä iltaisin kasvojen pesun jälkeen ja aamusta meikin alla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikin alle sopivuus on tosi tärkeä asia. Moni tuote on muuten toimiva, mutta meikkivoiteen kanssa yhteensopimaton.

      Poista
  3. Lumenen seerumit saavat aika varauksetonta hehkutusta täältäkin, vaikka tätä en ole kokeillut. Kesällä ihoni kaipaa ihan eri tuotteita kuin talvella, mutta onneksi Lumenella on löytynyt ratkaisu siihenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä mieli on kepeä ja ihokin pärjää kevyemmillä tuotteilla :)

      Poista
  4. Hyvä kun kirjoitit tästä... Muistin, että voisinkin ottaa tämän testiin nyt ;)

    VastaaPoista
  5. Olen käyttänyt tuota vain kaulaan ja decolteelle noin kuukauden ajan. Ei valittamista, voisin ostaa toisenkin kerran :-)

    VastaaPoista
  6. Hmm...pikakaunistaja sopisi mullekkin kun olen niin kärsimätön ;) Kollageenia olen myös niellyt ja mulla on Bottega Verden hyaluronhappoa mutta Lumenea en ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vertaan tätä ja käyttämääni Nown hyaluronihappoa, sanoisin, että hyaluroni toimii hyvänä kosteuttajana, kun taas tällä Lumenen seerumilla saa aikaan ulkoistakin tulosta. Nopeasti toimivat tuotteet on must, ei tässä ole loppuelämää aikaa odotella ;)

      Poista
  7. Ihan loistotuote! Iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Voi suositella lämpimästi : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ennen hieman vähätellyt seerumeita ja pitänyt niitä taas yhtenä sisällöllisesti tyhjinä tuotteina, jotka meidät saadaan ostamaan kauniiden sanojen saattelemana. Olen muuttanut mielipiteeni :)

      Poista
  8. Komppaan tätä pitkää kommentoijien sarjaa. Loistotuote, kyllä, ehdottomasti! Ja yhtä loistotuote on muuten saman sarjan yövoide.

    Olen ostanut molemmat ihan omalla rahalla, joten en kehuisi niitä, jos olisin laittanut kukkarossa tuntuvan summan kankkulan kaivoon :).

    Plussaa on, että tuotteet ovat kosmetiikan osalta jo eräänlaisia harvinaisuuksia: suoranaista lähikosmetiikkaa Espoosta ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksimielistä porukkaa tuotteen tehon suhteen (joten uskokaa vaan, en kehu siksi, että olen saanut tuotteen ;)). Kiitos vinkistä tuon yövoiteen osalta, täytyypä muistaa kun nykyinen yövoide loppuu.

      Poista
  9. Että rakastan kyseistä seerumia, sen tuoksua (raparperi?) ja myös nopeaa kuivuvuutta ja ihanaa tunnetta jonka jättää iholle. <3 Lumene on kyllä niin huippu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on jännä, en itse ole keksinyt sille muuta kuvaavaa sanaa kuin raikas. Mutta raparperin tuoksu kyllä on hyvinkin raikas, joten voisi olla vaikka se :)

      Poista
  10. Kivasti olet kuvannut Lumenen tuotetta. :) Pitäisiköhän uskaltautua itsekin kokeilemaan kovasti kehumaanne tuotetta. Ihoni on todella herkkä kasvoilla, joten pienelle epävarmuudella lähden kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itse katsoa kuvia, joissa on tuotteen lisäksi jotain fiilistä. Tällaista harjoittelua tämä on mulla, en ole kovin paljon tuotteita kuvaillut.

      Kyllä kannattaa kokeilla, sen verran muutkin näköjään tätä kehuvat ettei ole ihan subjektiivinen näkemys :) Herkkäihoisen kannattaa ensikokeilu tietysti tehdä varovaisemmin. Itse kokeilisin ensin kaulalle ja jos ei oireita tule, sitten kasvojen reunaosiin ja vähitellen muualle.

      Poista
  11. Lumenella on hyviä tuotteita. Sisältääkö tämä hyaluronihappoa? Ihoni tarvitsee kosteutta ja ennen kaikkea kiinteytystä. Minäkin olen jo reilusti päälle 50-kymppinen.
    Toimistohiiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toimistohiiri (ei me 5-kymppiset kyllä mitään hiiriä olla ;)) Lumenen seerumi ei sisällä hyaluronihappoa, mutta kosteutusteholtaan se ainakin omalla ihollani vetää vertoja tekstissä mainitsemalleni Now:n hyaluronihapolle. Ja juuri tuohon kiinteystarkoitukseen tämä tuntuu olevan oiva tuote! Suosittelen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla