Helmikengät ja pienet verenimijät

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus asukuva tyyliblogi aikuisen naisen tyyli musta asu mekko pitsipusero pikkumusta

Tässä mä vaan nojailen rennon seesteisesti asukuvaa varten. No en. Kuvia lataillessani ihmettelin roskia sukkahousuissa ja suurennoksesta laskin 9 hyttystä eri puolella kroppaa ruokailemassa. Sen kyllä huomasi kuvien oton jälkeen, mulle nousee ihan superisot paukamat noiden ikävien inisijöiden pistokohtaan. Huomasin kyllä ne jo kuvatessakin, raapimistaukoja sai pitää aika tiuhaan.

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus hyttynen sukkahousut hyttysenpisto

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus asukuva tyyliblogi aikuisen naisen tyyli musta asu mekko pitsipusero pikkumusta  pitkä tukka

En vaan osaa vieläkään luopua sukkiksista, pitäisi varmaan hankkia joku parempi itseruskettava kuin tällä hetkellä käytössä oleva, sen rusketuskyky tuntuu olevan minimaalisen pieni. Suosituksia? Aiemmin mulla on ollut käytössäni Doven kosteusvoide-ruskettaja, sillä sai aikaiseksi kivan, kevyen ja tasaisen päivetyksen, mutta nyt en sitä enää kaupan hyllyltä löytänyt.

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus asukuva tyyliblogi aikuisen naisen tyyli kenkäblogi helmikengät korkkarit avokkaat piikkikorko

Oravakin tuli ihmettelemään mitä joku hölmö ihminen tekee kameran kanssa saniaspöheikön keskellä, lahoamaisillaan olevan talon oveen nojailemassa. Kyllä sietääkin ihmetellä, sillä saniaisten ja hyttysten lisäksi matkalle osui muutama nokkospuska. On tämä kovaa hommaa :)

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus orava puussa luontokuva luontokuvaus



Kommentit

  1. Taas niin ihanan upeat kengät! Olmin valkoisia sääriä täälläkin peitellään kun jatkuvilla sateilla ei rusketusta saa ja hyttysten pistot loistavat punaisina, raavittuina patteina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten vielä kaiken kruununa mustelmat, joita mulle tulee tosi helposti.

      Poista
  2. Hyviä kuvia olet saanut verenimijöistä huolimatta ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pidä antaa pikku asioiden häiritä tärkeää tapahtumaa ;)

      Poista
  3. Voi mahdoton noita kenkiä! Aivan ihanat! <3 Ja tosi kauniita kuvia! Juuri itsekin kirjoitin hyttysten kanssa taistelusta, jalat on nimittäin viikonlopun jäljiltä edelleen aika hurjassa kunnossa.

    Testailin hetki sitten lumenen uutta itseruskettavaa, joka myös on sellainen asteittain päivettävä kuten tuo dove josta mainitsit. Antoi kuitenkin sävyä aika pikaisesti, kuvia voi kurkata täältä:

    http://happy-heels.blogspot.fi/2015/05/projekti-kesasaaret-testissa-lumene.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just tuollaiset asteittain päivittävä olisi hakusessa, täytyy tutustua tuohon Lumeneen.

      Poista
  4. Ihanat kengät! On sulla ollut kunnon kuvausessio:) Allergialääke auttaa hyttysten puremiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allergialääkkeen tehosta olen kuullutkin. Kaappissa on vaan pojan reseptilääkettä, pitäisi varmaan kokeilla jotain vähän miedompaa. Mulla on myöskin puikko, joka lievittää kutinaa, mutta ei sitä etteikö sama patti alkaisi kutista taas muutaman päivän päästä.

      Poista
  5. Upeasti sopii nuo väripilkut (kengät) tuohon muuten mustaan asuun. Mitäpä nainen ei kestäisi kauneuden tahi poseerauksen eteen, itikoita ja nokkosiakin ;) Mä käytän Aloe Veraa itikan syömisiin. On hyvä ja luomu keino.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järjen köyhyyttä tämä homma taitaa olla ;)

      Mullahan rehottaa aloe vera tuossa pöydällä ja auringonpolttamiin sen tehon tiedänkin, mutta niin tietysti myös hyttystenpistoihin! Kiitos vinkistä, lähdenpä katkomaan yhden oksan (vai lehtikö se on?), nyt ne hyttyset on bongannut mut täältä sisätiloistakin...

      Poista
  6. Siis noi sun kengät on NIIN upeat. Olin eilen Vichyn tilaisuudessa ja siellä kovastikin kehuttiin heidän tuotteitaan ja kuulemma sieltä voisi löytyä eräs tuote, joka voisi toimia sun ongelmaasi ;)

    VastaaPoista
  7. Hahaa, ihana postaus. Hyttyset kyllä pitävät huolen ettei kauaa voi nojailla paikoillaan missään.. :( Minä kuvasin mökillä maisemia ym ja itikat riemumielin imivät samalla ateriansa.. Huh, kaunis luonto mutta pikkupetoja täynnä.. Seuraavaan kuvaussessioon laitoinkin kunnolla myrkkyjä, kurjaa niitäkin käyttää mutta pakko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin noita myrkkypulloja on jossain lääkekaapin pohjalla, mutta en myöskään tykkää niitä käyttää. Tuossa ylempänä sain vinkin aloe veran käytöstä ja se tosiaan vähentää kutinaa. Punaiset patit ei tosin mihinkään katoa.

      Poista
  8. Wau, mitkä kengät! Minäkin tykkäsin siitä Dovesta, harmi jos sitä ei enää saa :( Nuo verenimijät ovat kyllä vihoviimeisiä, mökkijuhannus meni sisätiloissa, kun hyttysiä oli aivan sietämättömän paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tuota Dovea josatin saa, mutta parissa kaupassa käydessäni en sitä löytänyt. Meillä nuo inisijät ovat onnistuneet löytämään tiensä myös sisätiloihin, taitavat tulla tuolta rakenteilla olevan takakuistin kautta. Ei niitä päivällä näy, mutta kun sänkyyn kellistää päänsä niin johan ininä alkaa :D

      Poista
  9. Upeat kengät ja erittäin tarkkaavainen orava. Hyttysten puremiin kuulin uusimman, aloe vera. Pantysonia tosin käytetään.

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloe veraa suoraan kasvista puristettuna olen minäkin nyt käyttänyt ja se tosiaan tehoaa! Kivaa viikonloppua sullekin Tiia :)

      Poista
  10. wowzers! you look dang sexy! love your very attractive outfit!

    VastaaPoista
  11. A very beautiful dress and loving those shoes!

    Thank you for joining TBT Fashion link up and hope to see you next week. Have a great weekend!

    Alice
    www.happpinessatmidlife.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla